E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHalep'ten müjdeli haber: Ümran yaşıyor---

Halep'ten müjdeli haber: Ümran yaşıyor

Halep'ten müjdeli haber: Ümran yaşıyor
22 Ekim 2016 - 06:28 borsagundem.com

Suriye'nin Halep kentinde ağustos ayındaki bombalı saldırıda çekilen fotoğrafı ile sembol haline gelen Ümran'ın son bombardımanda öldüğü öne sürülmüştü. Ancak Halep'ten müjdeli haber geldi

Suriye’nin Halep kentinde Kasırcı bölgesinin geçen ağustos ayında bombalanması sırasında enkaz altından çıkartılan ve ambulansta çekilen görüntüsüyle hafızalara kazınan 5 yaşındaki Umran’ın yeni bir bombardımanda hayatını kaybettiği öne sürüldü. Ancak Habertürk'te yer alan haberde Ümran'ın yaşadığı öğrenildi. 

İkinci kez bu iddianın ortaya atılması üzerine Habertürk, ağustos ayındaki bombardımanda Umran’ın fotoğrafını çeken gazeteci Mustafa Sarut’a ulaştı.

Sarut, yaptığı açıklamada, Umran’ın hayatta olduğunu ve bölgeye 4 gün önce yapılan bombardımanın dışında yeni bir saldırı gerçekleştirilmediğini söyledi. Sarut, sabah saatlerinde Umran’ın ailesinin evine ziyarette bulundu. Umran’ın babası da 3 gün önce bir bombardıman yaşandığını ve evlerinin yakınına düşen bomba nedeniyle 5 çocuğun öldüğünü belirtti. Babası, Umran’ın fotoğrafının çekilmesine izin vermedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)