E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Hakan Şükür üyelikten atılsın"---

"Hakan Şükür üyelikten atılsın"

Hakan Şükür üyelikten atılsın
24 Temmuz 2016 - 21:43 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü Kongre üyesi ve Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz, eski futbolcu Hakan Şükür’ün, Galatasaray kongre üyeliğinden atılması ve kulüple olan tüm bağlarının koparılmasını istedi

Darbe girişiminin Fetullahçı Terör örgütü tarafından yapıldığını belirten Sıtkı Korkmaz, eski futbolcu Hakan Şükür’ün de o örgüt yakınlığının herkes tarafından bilindiğini kaydetti. Korkmaz, Hakan Şükür’ün kulüple olan bağının tamamen koparılması gerektiğini belirterek, şöyle dedi:

”Galatasaray, ilkeleri, duruşu, saygınlığı, değerlerine bağlılığı ve vatanseverliğiyle tüm Türkiye’ye mal olmuş bir camiadır. İşte bu noktada camiamızın isminin FETÖ/PDY destekçisi olduğu herkesçe bilinen eski futbolcu Hakan Şükür ile anılmasını istememekteyiz. Bu şahsın şimdi kulüpten kovulmasını ve kongre üyeliğinin düşürülmesini talep etmekteyiz. Galatasaray’ın yapılacak ilk kongresinde bu kararın alınması şehitlerimize duyulan saygının bir gereği olacaktır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)