E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHaftanın ilk iş günü saatlere dikkat---

Haftanın ilk iş günü saatlere dikkat

Haftanın ilk iş günü saatlere dikkat
27 Mart 2017 - 00:28 borsagundem.com

Dün Avrupa yaz saati uygulamasına başladı. Türkiye'de ise uygulama kalıcı olduğu için saatlerde bir değişiklik yok. Ancak başta cep telefonları olmak üzere akılı cihazlarda otomatik olarak ileri alınan saatlerinizi ayarlamayı unutmayın

Türkiye, 8 Eylül'de Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu kararıyla yaz saati uygulamasını kalıcı hale getirmişti. Avrupa'da ise devam eden uygulama gereği dün saatler bir saat ileri alındı.

Türkiye'de saatlerde herhangi bir değişiklik olmamasına rağmen vatandaşların dikkatli olması gereken bir durum var. O da başta cep telefonları olmak üzere akıllı cihazlar. Haftanın ilk iş gününde bir sıkıntıya yol açmaması için otomatik olarak bir saat ileri alınan cihazlarda düzeltme yapılması şart.

Bu arada, yaz saatinin kalıcı olduğu Türkiye ile Avrupa arasındaki 2 saatlik fark, Avrupa'da yaz saati uygulamasının başlamasıyla 1 saate indi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)