E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHacıosmanoğlu esti gürledi!---

Hacıosmanoğlu esti gürledi!

Hacıosmanoğlu esti gürledi!
18 Ocak 2014 - 10:46 borsagundem.com

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yargıtay'ın cezayı onaylamasının ardından açıklamalarda bulundu

Yargıtay’ın şike kararı Trabzon cephesinde de büyük yankı buldu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, şimdi ellerinin daha da güçlendiğini ve artık kupalarının iadesini beklediklerini söyledi.

Sabah’ın haberine göre; Yargıtay’ın tarihi bir karar verdiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, “Bugüne kadar Yargıtay diyorlardı, işte Yargıtay’da kararını verdi. UEFA da yetkili kurumlar da Yargıtay kararını bekliyorlardı. Artık iş sonuca geldi. Bugüne kadar ‘bize şu-bu operasyon yaptı’ diyorlardı. Sahada şikeyi de o suçladıkları mı yapmalarını söyledi? Bu kararla Trabzonspor’un eli artık daha da güçlendi. Şimdi ne kadar yetkili kurum varsa hepsinden kupamızın verilmesini, çalınan şampiyonluğumuzun iadesini isteyeceğiz. Kısacası o kupa gelecek” ifadelerini kullandı.

AYDINLAR HABERİ HASTAHANEDEN ALDI

Yargıtay, Futbolda Şike Davası’nda çıkan kararları dün onarken gözler dönemin TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ı aradı. SABAH’ın ulaştığı bilgiye göre Aydınlar, Maslak Acıbadem Hastanesi’nde belinden bir operasyon geçirdi. Pazar günü taburcu olması beklenen Aydınlar gün boyu gelişmeleri televizyondan izlerken, telefonunu da hiç susmadı.

YÖNETİM TOPLANIYOR

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Yargıtay kararından sonra bir araya gelerek yaşanan gelişmeleri değerlendirecek. Toplantıda nasıl bir yol haritası izleyeceğini belirleyecek olan bordo-mavililerin, ardından da kamuoyuna bir açıklama yapacakları bildirildi. Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan da konuyu aralarında değerlendirdikten sonra gerekli adımları yeniden atacaklarını söyledi.

EYLEMLER DEVAM EDECEK

3 Temmuz 2011 sonrası “Temiz Futbol” eylemlerine başlayan ve bunu dünyanın dört bir tarafında sürdüren Trabzon taraftarları kupanın iadesine dek eylemleri sürdüreceklerini söylediler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dlbyz19 Ocak 2014 03:54

    fener 10 mac yapsa 9 unda der trapzonu ağlayın belki kupa gelir ya elinden çıkardığın oyuncular kupa kaldırıyor oyuncuyu elinde tutsana ağlayacağına futbolun ağlayan emzikli takımı trabzondurrrrrrr

  • inzibat18 Ocak 2014 23:19

    fgülenin askerlerinden bu şahıs.

  • salim18 Ocak 2014 21:18

    la biri şuna 3-4 tane kupa versin zırlamayı kessin 24 lü kupa seti hediye edecem en sonunda

  • İSTANBULLU18 Ocak 2014 19:39

    TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASINA GÖRE, TRABZONSPOR KUPANIN SAPINI BİLE ALAAAAAMAAAAZZZZZ....

  • ekrem18 Ocak 2014 16:46

    futbolda kaos başladı.

  • ASLAN18 Ocak 2014 16:46

    Gönderin bir teneke olsun bitsin.

  • rasim18 Ocak 2014 16:43

    O KADARRR.

  • BERKAN ÇETİN18 Ocak 2014 16:13

    BİR FENERLİ OLARAK AZİZ YILDIRIMI KINIYORUM BİZİ DÜNYAYA REZİL ETTİ.

  • Karadeniz18 Ocak 2014 15:14

    Koskoca TS'un bir komlo sonucu oluşan ortamda kupaya ulaşmak istemesi çok acı.

  • mert18 Ocak 2014 14:43

    alayı tayyibin adamları. memleketin mafyası, müteahhiti, siyasisi, bürokrasisi hep trabzon, rize. her yere yayılmışlar pkk bu kadar yaygın değildir

  • Tarafsız18 Ocak 2014 13:04

    Hadi ordan,ne kupası sizde bir sürü maçı şike ile almıştınız, memleket biliyor.İlle kupa mevzubahis ise o yıl üçüncü olan ve hiçbir şike ile adı anılmayan Bursaspor a verilmeli.

  • Futbolcu18 Ocak 2014 12:16

    Baksananız adam ağlak gözü yaşlı, yazık ya! Ben Aziz yıldırım yerinde olsaydım bir kaç kupa paketler gönderirdim, mutlu olsunlar. yazık günah adamara yaf. Oynadıkları futbol hep ortadaydı o futbolla asla şampionluk alabilecekleri umududa yok, tek umut ağlamak dilenmek.

  • Sivri Dil18 Ocak 2014 12:13

    Ya sende tutturmuşsun kupa da kupa.Memleketin çivisi çıkmış.

  • TRABİZON18 Ocak 2014 12:12

    git Takımının şuanki haline bak önce. Şampion al Bir kere, Fener bugune kadar aldığı butun kupaları verir size. Bir halt olamıyorsunuz zavallılığınızı böyle kupa ağlaklığıyla mı kapatıyorsunuz.

  • ergun18 Ocak 2014 11:48

    Ne kupası be sende.Siz çok mu temizdiniz,Bursanın şampiyonluğunda son maçta bile fener e yattınızda bir iki oyuncunuzun(Giray,egemen,Onur)iyi niyetli oyunu ile yenilmediniz,fenere attığınız gole atan oyuncu bile şaşırmıştı.Bal gibibi şikeler yaptınız,ne kupası...???

  • LAZ18 Ocak 2014 11:39

    Yaw Boş yaygara yapmayın acizliğiniz böyle kapatmayın. O kadar birseysniz ligteki halinizden belli bugun. o sezon Fenerbahce Trabzonun ustunde inmedi her maç. Aradaki fark bariz görünüyordu? nasıl oluyorda şampionluğu hakediyorsunuz? FB TS maçlarında FB nşn üstünlüğü okadar belli iken o kadar puanı nasıl aldınız acaba?