E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiGedik Yatırım Holding'de yatırım yükselişi---

Gedik Yatırım Holding'de yatırım yükselişi

Gedik Yatırım Holding'de yatırım yükselişi
18 Nisan 2017 - 10:54 borsagundem.com

Gedik Yatırım Holding’in İngiltere’deki büyük yatırımına yönelik gelişme hisseleri pozitif etkiledi

Gedik Yatırım Holding, Birleşik Krallık merkezli ve Londra’da faaliyet gösteren bir yatırım kuruluşunun yüzde 51 payını satın alma girişimi hakkında açıklama yaptı. Şirket, anlaşmanın ardından Financial Conduct Authority’nin (FCA) konuya yönelik onayı için çalışmaların sürdüğünü, sürecin devam ettiğini belirtti.

Bu gelişme ile birlikte Gedik Yatırım Holding hissesi yüzde 15 oranında yükselişle 1.58 TL seviyesinde işlem görüyor.

KAP AÇIKLAMASI

Gedik Yatırım Holding tarafından dün akşam saatlerinde KAP’a gönderilen duyuruda şu ifade yer aldı:

“Yönetim Kurulumuzun 15.02.2017 tarih ve 394 no'lu kararına istinaden ve yine, 15 Şubat 2017 tarihinde yapılan açıklama kapsamında;

Şirketimiz Gedik Yatırım Holding A.Ş'nin yatırım stratejileri kapsamında, Birleşik Krallık merkezli ve Londra'da yerleşik bir yatırım kuruluşunun %51 payının satın alınmasıyla ilgili olarak taraflar arasında alım sözleşmesinin imzalanmasına ve bahse konu payların satın alımının Financial Conduct Authority (FCA)'nin onayı doğrultusunda gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Şirketimizin Birleşik Krallık merkezli ve Londra'da yerleşik bir yatırım kuruluşunun %51 payının satın alınmasıyla ilgili olarak Financial Conduct Authority (FCA) nezdindeki çalışmalar ve onay süreci devam etmekte olup, gelişmelere paralel açıklamalar ayrıca yapılacaktır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)