E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKuşadası'nda orta şiddette deprem---

Kuşadası'nda orta şiddette deprem

Kuşadası'nda orta şiddette deprem
27 Mart 2015 - 01:13 borsagundem.com

Kuşadası Körfezi'ndeki 4 büyüklüğündeki deprem, İzmir ilçelerinde ve Sisam adasında da hissedildi. Gümüşhane ve Muğla da depremler meydana geldi

Ege Denizi Kuşadası Körfezi'de sabaha karşı orta şiddette bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre, saat 03.42 sıralarında Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde, 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 5.4 kilometre derinlikte meydana gelen orta şiddetteki deprem, Kuşadası'nın yanı sıra Seferihisar, Selçuk ve Menderes ilçeleri ve mahalleleri ile Yunanistan'ın Sisam adasında da hissedildi. Depremin herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadığı belirtildi.

İKİ SARSINTI DAHA

Kuşadası Köfezi'nde 4 büyüklüğündeki depremin ardından saat 4.17'de ve 4.27'de de 2.6 büyüklüğünde iki sarsıntı daha meydana geldi. 

GÜMÜŞHANE'DE DEPREM

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde akşam saatlerinde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı, saat 21.01'deki depremin merkez üssü olarak ilçeye bağlı Oğuz köyü yakınlarını gösterdi. AFAD'a göre 3,7 büyüklüğünde deprem 1.23 kilometre derinlikte meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ise 21.017deki depremin merkez üssünü Kelkit ilçesinin Çömlecik köyü olarak gösterdi. Kandilli'ye göre 5 kilometre derinlikteki depremin büyüklüğü de 3.5.

İlçe merkezinde şiddetli şekilde hissedilen ve kısa süreli panik yaşanmasına neden olan depremin herhangi bir hasara neden olmadığı öğrenildi. 

MUĞLA'DA ART ARDA SARSINTI

Öte yandan Kandilli Rasathanesi'nin verdiği bilgilere göre Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 23.36'da 3.4 büyüklüğünde, Ula ilçesinde 23.41'de 3.2 büyüklüğünde ve Çakmak'ta 03.50'de 3 büyüklüğünde depremler meydana geldi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)