E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray stadın adını değiştirdi---

G.Saray stadın adını değiştirdi

G.Saray stadın adını değiştirdi
27 Mayıs 2017 - 15:09 borsagundem.com

Pazartesi gününden itibaren Türk Telekom Arena’nın adı artık Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu olacak.

Galatasaray Kulübü eski başkanı Ali Tanrıyar’ın vefatı nedeniyle saat 14:00’de düzenlenen törenin ardından Galatasaray Yönetim Kurulu, Başkan Dursun Özbek’in isteği üzerine özel gündem maddesi ile toplandı.

Ve bu zirve sonrasında Türk Telekom Arena’nın isminin değişme kararı alındı.

Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Alper Narman, bu kararı Hürriyet’e açıklayarak “ Bugün yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısı neticesinde Pazartesi gününden itibaren stadyumumuzun adı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Statlardan Arena ismi kalkacak" talimatının ardından stadının ilk ismini değiştiren kulüp Galatasaray oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ıtri28 Mayıs 2017 11:10

    bu ahmet gibiler oldukça....

  • polo28 Mayıs 2017 11:10

    doğru söylüyorsun ahmet ergin hocam. Sayın cumhurbaşkanımızı herkes kandırıyor, dedikleri yapıyor gözüküyorlar ama stad ismi gibi suni gündemlerle onu oyalıyorlar. ülkenin gerçek gündemini saklıyorlar. ah kripto fetöcüler yok mu, siyonistler bir onlar iki : )

  • Tosbik Osman28 Mayıs 2017 11:09

    ya bazı yorumcular var, sanki hükümeti övüyor gibi, FETÖyü eleştiriyor gibi yapıyor. Ama düşününce hükümeti beceriksiz, yetersiz göstermeye çalışıyor. ahmet engin gibiler yani. Cumhurbaşkanı emrediyor, galatasaray da emri hemen yerine getiriyor, ama ahmet ergine göre galatasaraylılar Cumhurbaşkanın değil, FETÖnün talimatını yerine getiriyor. diyor. Sayın cumhurbaşkanımız o kadar mı aciz, hemen kandırılıyor?

  • ahmet engin27 Mayıs 2017 18:51

    kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek... anlaşılan o ki bu kulübün FETÖCÜ leri hala çalışmaya devam ediyorlar. bir operasyon da buraya gerek ...

  • görele27 Mayıs 2017 18:40

    o stadlarda oynayan futbolcuların çoğu yabancı. hepsi ücterlerini euro olarak alıyor

  • itaat edin 27 Mayıs 2017 18:11

    Osmanlida böyle idi avrupalı harıl harıl sanayi atılımı yaparken bizimkiler oturmuş tütün haram mi helal mi cari acik her yil 30 milyar dolar eksi yaziyor egerki vataninizi seviyorsaniz ithalatı azaltın egerki bu düzen böyle sürerse 5-10 yila abd ye köle olacağız.

  • Hayri27 Mayıs 2017 17:27

    Stadyum ve kompleks kelimeleri turkce mi?