E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGözler Jackson Hole'da olacak---

Gözler Jackson Hole'da olacak

Gözler Jackson Hole'da olacak
22 Ağustos 2014 - 07:47 borsagundem.com

Bugün gözler Jackson Hole toplantısında olacak

Küresel piyasaların merakla beklediği Jackson Hole toplantısı başladı. Gözler bugün TSİ 17:00'de Amerikan Merkez Bankası (Fed) Başkanı Janet Yellen'ın yapacağı konuşmada olacak.
1978 yılından bu yana Wyoming eyaletinin Jackson Hole kasabasında yapılan ekonomi toplantıları için birçok ülkenin merkez bankası başkanları ve akademisyenler bir araya gelecek.
21-23 Ağustos tarihleri arasında uzmanlar, dünyada yaşanan son ekonomi gelişmelerini masaya yatıracak. 
Yellen bugün yapacağı konuşmada Fed toplantı tutanaklarına benzer 'şahin' bir ton mu, yoksa her zamanki gibi 'güvercin' bir ton mu kullanacağı piyasalar tarafından yakından izlenecek. Piyasalarda genel kanı 'güvencin' bir konuşma olacağı yönünde.
Geçen yıl Jackson Hole toplantılarına katılmayan Avrupa Merkez Bankası (ECB) Mario Draghi de bugün bir konuşma yapacak. Draghi'nin konuşmasının TSİ 21:30'da gerçekleşmesi bekleniyor.
Toplantıya Japonya ve Brezilya merkez bankası başkanlarının da katılması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ben sattım borsa bitti bence.22 Ağustos 2014 17:13

    istihdam tam toparlanmadı dedi yellen.malum abd de herkes sokakta istihdam da olmaz tabii kaç gündür polisler zencilere talim yapıyor sokaklarda.

  • maliyetli hisseleri var galiba?22 Ağustos 2014 15:35

    resimde şöyle dediği anlaşılıyor"yahu elimde kağıtlar kaldı yüksek maliyetli biraz daha yükselsin de kağıtları iteleyim o zaman faizler yükselir."

  • yuh yani22 Ağustos 2014 14:00

    arkadaş şu fazileri artıracaksanız artırın da kurtulsun dünya ister 5 ister 10 a çıkarın ama bi karar verin

  • USA TERANELERİ22 Ağustos 2014 13:57

    ARTIK GINA GELDİ bu conilerden yok fed, yok yelen şimdi gözler Jackson Holedeymiş.dünyanın en büyük manipülatörü ABD kendi çalıp kendi oynar 30 yıldır karşılıksız dolar basar finasal sektörün öncüsü....