E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGözde Finansal'a yeni yatırım ortağı---

Gözde Finansal'a yeni yatırım ortağı

Gözde Finansal'a yeni yatırım ortağı
27 Temmuz 2011 - 08:29 borsagundem.com

Gözde Finansal Hizmetler A.Ş, bilgi sistemleri şirketi Medyasoft Bilgi Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Medyasoft) ile ortak olacağını duyurdu

Gözde Finansal Hizmetler A.Ş´nin Kamuyu Aydınlatma Platformu´ndaki açıklamasında, şirket Yönetim Kurulu´nun, büyüme potansiyeli gördüğü faaliyet alanlarına ve şirketlere yatırım yapma stratejisi çerçevesinde, bilgi sistemleri sektörü şirketlerinden Medyasoft ile ortak olmaya karar verdiğini duyurdu.
Faaliyetlerine 1999 yılında Türkiye´nin katma değerli yazılım distribütörü olarak başlayan Medysoft´un, ERP yazılım geliştirme, iş uygulamaları, güvenlik ve ofis yazılımları, veri ambarı ve iş zekası, danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra katma değerli eğitim çözümleri ile sektörden daha hızlı ve istikrarlı bir büyüme gösterdiği ifade edilen açıklamada, Medyasoft´un, son olarak Microsoft ile yaptığı sözleşme ile Microsoft´un Türkiye´deki tek ISV Royalty distribütörü olduğu kaydedildi.
Açıklamada, ´´Gözde´nin girişim sermayesi yatırım ortaklığına dönüşüm sürecine paralel, Medyasoft´un Türkiye´nin yazılım sektöründeki karlı iş fırsatlarını değerlendirme ve hissedarlarına değer yaratma kabiliyeti de artacaktır´´ denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)