E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGörüşme sonrası Fatih Terim'den ilk açıklama---

Görüşme sonrası Fatih Terim'den ilk açıklama

Görüşme sonrası Fatih Terim'den ilk açıklama
07 Aralık 2017 - 19:02 borsagundem.com

Bosna Hersek Milli Takımı, Fatih Terim ile görüştü. Tarık Hodziç, Bosna Hersek'in Fatih Terim için çok istekli olduğunu dile getirirken Terim anlaşma sağlandığı takdirde duyuracağını belirtti.

Bosna Hersekli yetkililer, Bosna Hersek Milli Takımı Teknik Direktörlüğü görevi için Fatih Terim'le bir araya geldi. Ekipte Bosna Hersek Futbol Federasyonu'nun stratejik danışmanı Zvjezdan Misimovic, eski Galatasaraylı futbolcu Tarık Hodziç bulundu.

İHA'da yer alan habere göre Bosna Hersek Futbol Federasyonu Başkanı Dino Begi, Misimovic ve Hodziç aracılığıyla Fatih Terim'e teklifte bulundu. Yaklaşık 3 saat süren görüşme sona erdi ve iki taraf da görüşme sonrası açıklamalar yaptı.

Tarık Hodziç görüşme sonrasında şunları söyledi:
Biz düşüneceğiz, taşınacağız. İki taraf da düşünecek taşınacak. İnşallah hoca gelir, biz de o zaman Avrupa Şampiyonası'na gideriz. İnşallah gelir, bütün Bosna istiyor, biz çok istiyoruz. Bütün Bosna ayakta.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)