E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGomis sahada fenalık geçirdi---

Gomis sahada fenalık geçirdi

Gomis sahada fenalık geçirdi
18 Şubat 2018 - 19:27 borsagundem.com

Galatasaray - Kasımpaşa maçında Fransız yıldız Bafetimbi Gomis kısa süreli baygınlık geçirerek saha ortasında hareketsiz kaldı. Bir süre tedavi gören yıldız oyuncu bir süre sonra ayağa kalktı.

Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Kasımpaşa - Galatasaray maçında dakikalar 7'yi gösterirken yürekleri ağza getiren bir pozisyon yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis, rakip ceza sahası içinde kendini yere bıraktı. Baygınlık geçiren Fransız forveti görn futbolcular büyük bir telaşla sağlık ekiplerini çağırdılar.

Kısa süreli baygınlık geçiren Gomis'e hemen müdahalede bulunuldu. Ayağa kalkan yıldız santrfor, 2 dakikalık tedavisinin ardından sağlık ekiplerine iyi olduğunu ve oynamak istediğini belirtti.

DAHA ÖNCEKİ KULÜPLERİNDE DE OLDU

Gomis, kariyerinde daha önce de böyle durumlar yaşamıştı. Hastalığının adı vazovagal senkop. Kan basıncı ya da kalp atışları ani bir şekilde azalıyor ve baygınlığa yol açıyor.

Yıldız oyuncu son olarak 2015’te böyle bir baygınlık geçirmişti. O dönem rahatsız olan babasını ziyaret etmek için çok sık seyahat ettiğini ve bu durumun kendisini kötü etkilediğini ifade etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)