E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGS TV'de olay Tudor yorumu---

GS TV'de olay Tudor yorumu

GS TV'de olay Tudor yorumu
19 Kasım 2017 - 10:18 borsagundem.com

Gökhan Zan, GS TV'de Galatasaray'ın yoluna Igor Tudor ile devam etmemesi gerektiğini söyledi.

Galatasaray'ın Medipol Başakşehir'e 5-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Gökhan Zan'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Karşılaşmanın ardından GS TV'de değerlendirmelerde bulunan Gökhan Zan, Igor Tudor ile bu işin olmayacağını dile getirdi.

Gökhan Zan, bazı gerçeklerin görülmesi gerektiğini söylerken ''Galatasaray şu anda lider. Ayağa kalkacaktır ancak ayağa kalkarken de bazı şeyleri görmemiz lazım. Görmemiz şart. Yol yakınken doğru yolu herkes görsün. Biz buradan eleştiriyoruz, skora göre değil. 5 tane gol yemeye hakkınız yok. Çok net, bu iş Tudor ile olmaz'' ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ardından spor yazarları ve taraftarların bir bölümü de Tudor ile devam edilmemesi, yerine Fatih Terim'in getirilmesi gerektiği yönünde açıklamalarda bulundu.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yılmaz 19 Kasım 2017 21:27

    evet hatalar yapıyor hala takım duzenınde oynuyor buda son oldu bundan sonrada oynamaz

  • YILMAZ 19 Kasım 2017 21:25

    YA NEDIR BU FATIH TERIM TAKINTISI FATIH TERIM HALEN HAGININ KAYMAGINI YIYOR 3 DEFA GELDI GITTI VE YAPTIbırakın artık onu mıllı takımı rezıl ettın galatasarayı borc batagına soktu hala fatıh terım gecın bunları suan lıdermıyız ona bakın

  • Yaralı aslan19 Kasım 2017 16:12

    Tudor la bu iş olmuyor. En kısa sürede gönderilmeli. Rakipleri GS çözdü ve bunun karşısında tak-tik geliştiremeyen bir teknik direktör var.

  • Emre 19 Kasım 2017 15:38

    Bunlar futbol dan anlıyorsa ben de uzaya çıkarım...

  • Kerim19 Kasım 2017 12:21

    Ulen bunların hepsi Fatih Terim için yapılan manüplasyon ve operasyon.Öyle bir şahsiyet GS için bir felakettir.Bu unutulmamalı.Tudor ile devam edilir yada edilmez ama Fatih Terim adı bile artık rahatsız ediyor yeter

  • Aslan19 Kasım 2017 11:42

    TUDOR la bu is olmaz harika takimi bozdu Rodriguez muhtesemken takimi sirtlarken yedege aldi Linnesi kesdi Gomisi kusturdu sezon basini ariyoruz

  • Ozcan19 Kasım 2017 12:19

    Tudor bu takımı kurdu ama