E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGlobal Yatırım Holding'in bağlı ortaklığı satılamadı---

Global Yatırım Holding'in bağlı ortaklığı satılamadı

Global Yatırım Holding'in bağlı ortaklığı satılamadı
23 Mayıs 2018 - 13:06 borsagundem.com

Global Yatırım Holding ve Okullu Gıda gayrimenkul konusunda imzalanan hisse satış sözleşmesine kurdaki artış nedeniyle devam etmeyecek

Global Yatırım Holding, Okullu Gıda ile gayrimenkul yatırımları konusunda imzalanan hisse satış sözleşmesine, kurdaki artış ve öngörülemeyen ekonomik gelişmeler nedeniyle devam edilemeyeceğini duyurdu.
Dolar/TL bugün yeni zirve olan 4.9290'ı test ettikten sonra 4.82'nin altına geriledi.
Global Yatırım Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "Alıcılar tarafından şirkete yapılan bildirim ile sözleşmenin imza tarihinden bugüne kadar döviz kurlarında yaşanan yüzde 11.4 oranındaki artış ve çok kısa süre zarfında oluşan öngörülmesi mümkün olmayan ekonomik gelişmeler nedeniyle kendileri tarafından sözleşmeye konu işleme devam edilmeyeceği şirketimize bildirilmiştir" denildi.
Global Yatırım Holding ile Cem Okullu ve Cengiz Okullu arasında, Global Yatırım Holding'in bağlı ortaklığı Ardus Gayrimenkul'ün hisseleri olmak üzere grubun gayrimenkul yatırımlarının alıcılara satışına ilişkin sözleşme imzalanmış ve devir işlemlerinin 31 Mayıs'ta yapılmasının planlandığı duyurulmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 13,00
En Yüksek: 13,35
En Düşük: 12,78
Değişim 0,23 %
FK: 5,87
PD / DD: 1,84
İşlem Hacmi 195.710.028
Toplam Adet: 14.921.773
Ağırlıklı Ort.: 13,09
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)