E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGizmen Nalbantlı Gedik Yatırım’da---

Gizmen Nalbantlı Gedik Yatırım’da

Gizmen Nalbantlı Gedik Yatırım’da
06 Eylül 2017 - 12:53 borsagundem.com

Borsa İstanbul ve küresel borsaları izleyen, Türkiye ve global ekonomik hareketleri iyi okuyan, jeopolitik riskleri gören, perde arkasını inceleyen usta isim Gizmen Nalbantlı, sektörün önemli adresi Gedik Yatırım’a geçti...

BORSAGUNDEM.COM - ÖZEL

Borsa dünyasında 'bomba' gibi buluşma…

Sermaye Piyasalarının performansı ve yetenekleri kıskanılarak izlenen ismi, “Araştırma Analisti, Finansal Mühendisi, Algoritmik Trader ve Stratejist” Gizmen Nalbantı, yenilikçi ataklarıyla sektöre damgasını vuran Gedik Yatırım’da…

Sermaye Piyasalarının önemli aktörü, önde gelen aracı kurumlarından Gedik Yatırım ile yolları birleşen Gizmen Nalbantlı’nın, kurumda, özel bir proje üzerinde yapılacak çalışmalara da lider pozisyonunda katılacağı öğrenildi.

Yurt içi ve global ekonomik hareketleri okuyan, jeopolitik riskleri gören, kararları perde arkasıyla inceleyen, bilgisi, zekası, pratikliği ve kritik öngörüleriyle tanınan, aynı zamanda Borsagundem.com yazarı olan ‘genç usta’ Nalbantlı, bundan böyle yeni adresi için ter dökecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)