E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGerçek büyük Galatasaray---

Gerçek büyük Galatasaray

Gerçek büyük Galatasaray
10 Ağustos 2015 - 09:28 borsagundem.com

Galatasaray kazandığı kupalarla birlikte tarih yazmaya devam ediyor

Sarı-kırmızılıların muhteşem sezonu önceki gün kazanılan Süper Kupa ile taçlandı. Galatasaray Süper Lig ve Türkiye Kupası'ndan sonra TFF Süper Kupa'y da müzesine götürüp üçleme yaptı. Bu önemli kupalar baz alındığında Cimbom'un kazandığı 69. şampiyonluk oldu. Avrupa'da kupa kazanna tek Türk ekibi Galatasaray, rakiplerini de farklı bir şekilde geride bıraktı. 20 kez lig şampiyonu olan ve Türkiye'de 4. yıldızı takan tek takım olan Aslan, bir numaradaki yerini rakipleriyle farkı artırarak korudu.
Sözcü'nün haberine göre, son yıllarda rekabetin iyice arttığı Fenerbahçe ile aradaki fark da 13'e çıktı. Fenerbahçe'nin 56 kupası bulunuyor. Beşiktaş'ın müzesinde 49, Trabzonspor'da da27 kupa var. Bu da sarı-kırmızılı taraftarın 'Gerçekleri tarih, tarihi de Galatasaray yazar' tezahüratını ve "Tek büyük" sloganını haklı çıkartan bir başka istatistiği gözler önüne seriyor. Cimbom, Avrupa kupalarının yanı sıra, Süper Lig'de, Türkiye Kupası'nda, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupa'da en çok zafere ulaşan takım durumunda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi11 Ağustos 2015 15:10

    Sen GS yi FB ile karıştırıyorsun galiba. GS hiçbir zaman birinin tekeline girmemiştir ama FB Aziz'in çiftliği olmuştur.

  • fenasi 10 Ağustos 2015 15:51

    UEFA'ya katılmaktansa Türkiye'de şampiyon olmayı tercih ederim. Para, prestij burada var, öpmüşüm UEFA kriterini .. ayrıca gitsen n'olur, gitmesen n'olur; zaten kumbara olacaksın.. vizyonu dar, düşük profilli bir zihniyetin (başkan- antrenör) yönettiği takım bu kadar başarılı olabiliyorsa orada futbol mutbol yoktur. Zaten de öyle!