E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiGEDİZ: Yeni faaliyetler---

GEDİZ: Yeni faaliyetler

GEDİZ: Yeni faaliyetler
30 Kasım 2016 - 10:26 borsagundem.com

Gimsan Gediz İplik, konfeksiyon lastiği, polyester şerit, ayakkabı lastiği, toka ve kolon lastiği ürünlerinin üretim ve satış faaliyetine başladı

Gimsan Gediz İplik 29/11/2016 tarihi itibari ile Ümraniye/ istanbul adresinde faaliyet gösteren Kıraç Tekstil'e ait aylık 75.000 metre üretim kapasiteli dar dokuma tesisini kiralama yöntemi ile devraldı. Şirket aynı tarih itibari ile şirketin, konfeksiyon lastiği, polyester şerit, ayakkabı lastiği, toka ve kolon lastiği ürünlerinin üretim ve satış faaliyetine başladığını bildirdi.

Açıklamanın ardından Yakın İzleme Pazar'nda işlem gören ve güne alımla başlayan GEDİZ hissesi yüzde 20 yükselişle tavan fiyatını gördü. Hisse en çok yükselen senet oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ04 Aralık 2016 19:16

    ERSU ŞİRKETİ YÖNETİCİLERİ ŞİRKETİ ZARADA GÖSTERİP BAŞKA ALANLARA YATIRIM YAPIYOR YATRIMCI AŞIRI ZARARA UGRAMAKTA OLUP SPK BU ŞİRKETİ YÖNETLERDEN HESAP SORMALI AKSİ HALDE MAGDURLAR ARTACAKDIR BU UYANIKLARA ,KANUNSUZLARA DUR DENMELİ.

  • Ali perişan01 Aralık 2016 10:25

    İnsanlara kazık ata ata bir hal oldu borsa .faaliyete geçti onun için çıktı dediğiniz hisse borsa kotundan çıkarıldı .