E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGedik Yatırım’dan kurumsal müşterilere özel fırsat---

Gedik Yatırım’dan kurumsal müşterilere özel fırsat

Gedik Yatırım’dan kurumsal müşterilere özel fırsat
13 Eylül 2017 - 14:22 borsagundem.com

Gedik Yatırım'dan kurumsal müşterilerine kredi faiz maliyetlerini azaltacak özel ürünler!

Döviz, faiz ve emtia fiyatlarındaki hareketlerden korunmak isteyen ya da bu hareketler sayesinde para kazanmayı amaçlayan ticari ve kurumsal müşterileri için Gedik Yatırım tarafından özel olarak kurulan Gedik Kurumsal, geliştirdiği ürünler ile sektörü geliştiriyor.
Nakit akışı, kullandığı kısa vadeli krediyi iki farklı para biriminden ödemeye uygun müşterilere, Gedik Yatirim'a satacakları opsiyondan elde edecekleri prim ile, kredi maliyetlerini sıfıra kadar indirme imkanı!
Nakit akışlarının uygunluğu sayesinde, kısa süreli nakit ihtiyaçları için farklı para birimlerinin kredi kullanabilen müşterilere özel olarak geliştirilen Çift Para Birimli Kredi ürünü ile, herhangi bir bankadan kullandığı kredilerin finansman maliyetini sıfıra kadar düşürmek mümkün.
Örneğin, hem USD hem de TL geliri olan, dolayısıyla bu iki para biriminden birinde kredi kullanabilecek bir müşteri, mevcut ihtiyacı için 30 gün vadeli spot TL kredi kullanması durumunda, kredi geri ödemesini vade günü spot kurların seviyesine göre, Gedik Yatırım’ın tercihi doğrultusunda TL ya da USD olarak ödüyor. Ancak Gedik Yatırım’ın aldığı opsiyon sebebiyle ödeyeceği prim sayesinde, finansman maliyetlerini önemli ölçüde azaltabiliyor.
Gedik Kurumsal yetkilileri, bu ürünün kısa vadeli nakit ihtiyacı olup spot kredi kullanan ya da mevcut rotatif kredilerini spot krediye çevirerek finansman maliyetlerinde avantaj sağlamayı amaçlayan müşteriler tarafından beğenildiğini belirtiyor.
Bu üründe dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kurumsal müşterilerin nakit akışının, krediyi Gedik Yatırım’ın tercihine göre iki farklı para biriminden ödeyeme uygun olmasıdır.
Detaylı bilgi için tıklayınız. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)