E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGedik Yatırım Ana Pazar'da işlem görmeye başlıyor---

Gedik Yatırım Ana Pazar'da işlem görmeye başlıyor

Gedik Yatırım Ana Pazar'da işlem görmeye başlıyor
07 Mart 2017 - 08:14 borsagundem.com

Gedik Yatırım Holding, 8 Mart'tan itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başlayacak

Gedik Yatırım Holding A.Ş., 8 Mart'tan itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başlayacak.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Gedik Yatırım Holding A.Ş.'nin (Şirket) paylarının Yakın İzleme Pazarı'ndan Ana Pazar'a geçmesi için yapılan başvurunun değerlendirildiği Borsa İcra Kurulu'nun 06/03/2017 tarihli toplantısında, Şirket paylarının 08/03/2017 tarihinden itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir.

Bu çerçevede, Şirketin payları 07/03/2017 tarihinde Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görecek olup, 08/03/2017 tarihinden itibaren Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gördüğü son seansta oluşan kapanış fiyatı esas  alınarak hesaplanacak baz fiyattan Ana Pazar'da B Grubunda sürekli işlem yöntemi ile işlem görmeye başlayacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet09 Mart 2017 15:37

    ana pazarda işlem görse ne olacak, her iki şirket hissesi de yedi yıldır aynı fiyatta duruyor, zaten yüzde 99 kendilerinde, hissenin arkasında da durmuyorlar, beş yıl yedi yıl önce hisseyi alanın parası enflasyona göre bile olsa pul oldu, birde kendi hisselerinin piyasa yapıcısı olarak görünüyorlar, maşallah ne piyasa yapıcı, hiçmi vicdanları sızlamıyor ?