E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaManşetGedik Private ile kişiye özel yatırım---

Gedik Private ile kişiye özel yatırım

Gedik Private ile kişiye özel yatırım
11 Ağustos 2015 - 09:50 borsagundem.com

Gedik Yatırım yeni markası Gedik Private ile tailor-made yatırım fikirlerini özel müşterilerinin hizmetine sunuyor.

1991' den bugüne, sermayesi ve finansal gücüyle Türkiye'nin en güçlü yatırım kuruluşlarından birisi olan Gedik Yatırım, yatırım ürünlerine değer katan yenilikler ve yepyeni hizmetler ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.
Geçmişten günümüze sermaye piyasalarının gelişmesine önemli katkı sağlayan  Gedik Yatırım şimdi de yeni markası Gedik Private ile tailor-made yatırım fikirlerini özel müşterilerinin hizmetine sunuyor.
 
Gedik Private ayrıcalıkları 
 
Gedik Private standart yatırım kuruluşu aracılık işlemlerinin yanı sıra, tamamen kişiye özel alternatif arayışında olan yatırımcılar için geliştirilmiş bir hizmet. Hayatın her alanında ayrıcalıklı servis beklentisine sahip seçkin yatırımcılara hitap eden Gedik Private, geniş yelpazedeki yatırım ürünleri ile yatırım piyasasında değer yaratıyor.
Bu kapsamda, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutma vizyonu ile çalışan Gedik Private, finans dünyasının tüm zorlu süreçlerinde detaylara olan hakimiyeti ve engin tecrübesiyle müşterilerine  hizmet veriyor.
 

 
Gedik Private’ın mükemmelliyetçi hizmet anlayışının temelini, yatırımcılar ile kurduğu bire bir iletişime dayandırıyor. Gedik Private yatırımcıların beklenti ve ihtiyaçlarını anlayarak, profesyonel bir ekip ile verdiği hizmetlerde, sunduğu yatırım alternatiflerini derinleştirerek müşterilerin yatırım tercihlerinin vazgeçilmez bir parçası olmayı hedefliyor.
Dolayısıyla Gedik Private’da, yatırım piyasalarında özenle seçilmiş tavsiyeler ve özel çözüm önerileri derin yatırım bankacılığı tecrübesine sahip uzmanlar tarafından hassasiyetle değerlendiriliyor. Süreç yönetiminde kesintisiz dialog ile müşterilerin hedefleri tespit ediliyor, güçlü türev ürünleri tecrübesi piyasalardaki uygun yatırım fırsatları ile birleştirilerek müşterilere risk kategorilerine göre alternatifler üretiliyor. 
 
Bir “ilk” kişiye özel yatırım hizmeti
 
Çeyrek asra yakındır yatırım piyasalarında verdiği hizmet ile sürdürülebilir başarıyı temsil eden Gedik Yatırım bir ilki daha gerçekleştirerek sermaye piyasalarında yatırım yapan yüksek varlık grubu müşteriler için private bir hizmet başlattı. 
 
 
 
Gedik Yatırım’ın Gedik Private’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Taner Özarslan konuya dair yaptığı açıklamada, “İhtiyaçları gibi hedefleri de yüksek olan özel müşterilerimize risk anlayışlarına uygun özel yatırım çözümleri üretiyoruz. Özel olarak dizayn edilmiş Gedik Private şubelerimizde ağırladığımız müşterilerimize konularında çok tecrübeli ve bilgili özel yatırım uzmanlarımız hizmet veriyorlar. Hisse senedi ve vadeli işlemlerin yanında uluslararası hisse senetleri, yurtiçi ve yurtdışı yatırım ürünlerinde kişiye özel tasarlanmış türev araçlar ile hedeflenen getiriye ulaşmak ana amacımız. Gedik Private olarak hedefimiz sağduyulu hizmet anlayışımız ile müşterilerimizin portföylerine ve bu sayede yatırım piyasasına  değer yaratmaktır”dedi.
 
Gedik Private hizmet kapsamı
 
Gedik Private bünyesinde bulunan  Yatırım Danışmanlığı bölümünün hazırladığı yurt dışı piyasalar raporları, makro ekonomik analizler ve özel piyasa raporları dışında piyasa dinamikleri, yatırım stratejileri, varlık yönetimi ve varlık çeşitlendirmesini içeren geniş bir çerçevede hizmetler sunuyor. Diğer yandan, varlık dağıtımı ve portföy çeşitlendirme konularında danışmanlık veren Gedik Strateji Bölümü (GPS) ile de müşterilerin ihtiyaç duyduğu analizlere ulaşarak piyasa hareketleri, önemli yatırım konuları hakkında bilgi edinmesi ve yatırım fikirlerinden faydalanması sağlanıyor. 
Private müşterileri,  özel yatırım uzmanları aracılığıyla, nakit, devlet ve özel sektör tahvili, hisse senedi gibi klasik yatırım araçlarının yanı sıra, yurt dışı hisse senetleri, emtialar, pariteler ve yapılandırılmış türev ürünler gibi alternatif ürün yelpazesinden de faydalanıyor.
Seçkin müşterilerine bilgilendirici ve ufuk açıcı özel sunum ve konferanslar düzenleyen Private, ayrıcalıklar dünyasını müşterilerine sunduğu özel etkinlikler ile de zenginleştiriyor.
 

 
Gedik Yatırım hakkında:

1991 yılında kurulan Gedik Yatırım, Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasası, Repo/Ters Repo Pazarı, Borçlanma Araçları Piyasası, Uluslararası Pazar Depo Sertifikaları Piyasası, Uluslararası Pazar Borçlanma Araçları Piyasası ile Vadeli İşlemler ve Opsiyon Piyasası ve Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri’nde aracılık hizmeti vermektedir. 
Türk sermaye piyasalarının önde gelen yatırım şirketleri arasında yer alan Gedik Yatırım, bir çeyrek asırdır sürekli çeşitlendirdiği yatırım enstrümanları ile müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerini sürekli geliştirerek hizmet kalitesini artırmıştır. 58.392 yatırımcısı ile banka kökenli olmayan yatırım kuruluşları arasında en fazla yatırımcısı olan Gedik Yatırım, Türkiye’nin sayılı yatırım kuruluşları arasında yer almaktadır.  
Türkiye’de ISO 9001:2000 Kalite Güvence Belgesi’ni alan (1996-2006) ilk yatırım kuruluşu olan Gedik Yatırım, SPK’nın tüm yetki belgelerine sahiptir. 2014 yılsonu konsolide finansal verilere göre; Gedik Yatırım’ın aktif büyüklüğü 457 milyon TL, özsermaye büyüklüğü ise 90 milyon TL’dir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • COK OZEL12 Ağustos 2015 19:45

    Nasil kurumsallik. Kari koca ayni kurum. Ayni sube. Ayni is. Nasil Private. SAKADIR.

  • Tarihi video12 Ağustos 2015 17:00

    Handycam ile çekim çok private olmuş

  • yatırımcı12 Ağustos 2015 00:43

    borsacı arkadaş evlendilermi o ikisi? Erhan Bey malum o kişileri çok sıkı takip edecektir ama bir gözden kaçırırsa.....

  • uşakzede11 Ağustos 2015 18:41

    gün sonu şunu gördük kredi fazla gelmiş fiyatı düşür işyatırıma 7 milyon satıyormuş gibi yap sonra yükseltmeye devam kişiye uygun yatırım bu olsa gerek yöneticiler susarak kurtulamazsınız

  • dost acı söyler11 Ağustos 2015 17:35

    bundan kısa süre önce ekonomist in birine sordum.secimlerde şaibe varmı.yok dedi.hiç şüpelenmiyormusunuz dedim yok.dedi.....bazen yalan söylemek değilde doğruları yorumlamak faydalı olur.

  • borsacı11 Ağustos 2015 16:44

    karı koca tekstil yatırımı bitirdiniz şimdi sıra gedik yatırım müşterilerinde sanırım.allah yardımcıları olsun

  • trader11 Ağustos 2015 16:24

    Kişiye özel batırım hizmeti... Çok yaratıcı...

  • dd11 Ağustos 2015 16:23

    mılletın sesını kesmek ıcın reklam sılahına sarıldınız uyanıklar su kurnazı sızi her yere sıkayet ettım kurtaramıyacaksınız usulsuz kredı ve lımıt actınız usakcılara kacamassınız

  • borsacı11 Ağustos 2015 16:23

    Karı koca süper önerileri ile müşteriyi bitirirler artık... bravo gedik e

  • uşakzede11 Ağustos 2015 15:07

    gedik private uşak öneriyor galiba hergün alıyor hergün yükseliyor düzeltmeyi kendi yaptırıyor ,tam kişiye özel

  • yatırımcı11 Ağustos 2015 13:41

    hep hikaye işler bu borsada kendi geminin kaptanı olacaksın.herkes kendi cebine çalışır bu piyasada...

  • Ab uzattım11 Ağustos 2015 12:23

    Alın size 4 milyara desem seneye 16 milyar yapacakmisinz evet değilse siz bu iş bilmiyorsunuz demektir ancak içi boş şirketleri halka arz ederek devran surerseniz

  • Çok ihtiyacım var11 Ağustos 2015 11:53

    Kişiye özel mutlu son varsa yatirimimi kaydirayim bana bayanlar kişiye özel muamele yapsın pardon kese ve masaj yapiyorlarmidir diğerleri kekledi bunlar kekler mi