E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGazze'ye ilk yardımı 'Lady Leyla' götürecek---

Gazze'ye ilk yardımı 'Lady Leyla' götürecek

Gazze'ye ilk yardımı 'Lady Leyla' götürecek
28 Haziran 2016 - 05:38 borsagundem.com

İsrail ile varılan mutabakatın ardından ilk yardım gemisi 1 Temmuz'da Mersin Limanı'ndan yola çıkıyor

İsrail ile Türkiye arasındaki anlaşmanın ardından Gazze'ye ilk yardım ne zaman gönderilecek? Gizem Karakış, Hürriyet'te yer alan haberinde bu sorunun yanıtını verdi. İşte o haber:

İsrail ve Türkiye arasında varılan mutabakatın ardından yardım gemisi, 1 Temmuz Cuma günü saat 12.00’da düzenlenecek tören ile Mersin Limanı’ndan Aşdod Limanı’na gönderilecek.

Mavi Marmara olayının ardından ilk kez İsrail’e gönderilecek yardım gemisinin detaylarına Hürriyet ulaştı. AFAD’dan edinilen bilgiye göre, gönderilecek geminin adı adı M/W Lady Leyla.

OYUNCAKLAR GİDECEK

Mersin’deki törene AFAD Başkanvekili Mehmet Halis Bilden’ın katılması bekleniyor. Törenin ardından ‘M/W Lady Leyla’ isimli gemi, Aşdod Limanı’na hareket edecek. 10 bin ton kapasiteli geminin kuru yük gemisi ile yardımların Aşdod Lima’nından Gazze’ye aktarılacağı bilgisi edinildi. Gemi Panama bandıralı. Gazzeli çocuklara götürülmek üzere, AFAD’ın sağladığı 10 bin oyuncağı da taşıyan yardım gemisi, 10 bin gıda kolisini de Gazze’ye ulaştıracak. Gemi, Toprak Mahsülleri Ofisi’nin 5 bin ton un ve 2 bin ton pirinç yardımı ile Türk Kızılayı’nın 3 bin ton şeker yardımını da Gazze’ye götürecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)