E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGaziantep'te terör saldırısı: 1 terörist öldürüldü---

Gaziantep'te terör saldırısı: 1 terörist öldürüldü

Gaziantep'te terör saldırısı: 1 terörist öldürüldü
10 Ocak 2017 - 15:28 borsagundem.com

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde sıcak saatler yaşandı. Terör saldırısı neticesinde çatışma çıktı, bir terörist öldürüldü diğeri kaçtı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde saat 15.23 sıralarında peş peşe silah sesleri gelince bölgeye takviye ekipler ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gaziantep'te 2 teröristin Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunduğu öğrenildi. Teröristlerden biri çıkan çatışmada olay yerinde öldürüldü. İkinci teröristin ise otoparka kaçtığı, Özel Harekat Timleri tarafından operasyon düzenlendiği bildiriliyor.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Gaziantep Valiliği, emniyet müdürlüğüne yapılan saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada bir teröristin öldürüldüğü, bir polisin de hafif şekilde yaralandığı belirtildi. Gaziantep Valiliği'nin açıklaması şöyle: "İlimizde bugün saat 15.20 sularında İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası araç giriş kontrol bölümündeki polis noktasına silahlı saldırıda bulunulmuştur. Saldırıya polis noktasında görevli polis memurlarımızca anında karşılık verilmiş ve saldırgan etkisiz hale getirilmiştir. Bu menfur saldırıda bir (1) Polis Memurumuz hafif şekilde yaralanmıştır. Hastanede tedavi altına alınan polis memurumuzun hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Yaralı polisimize Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Emniyet teşkilatımıza ve şehrimize geçmiş olsun. Emniyet birimlerimizce söz konusu saldırıya ilişkin gerekli inceleme ve araştırmalar başlatılmış olup gelişmelerle ilgili ayrıca bilgi verilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

KAPIDAN İÇERİ GİRMEYE ÇALIŞTILAR

Teröristler Emniyet Müdürlüğü'nün arka kapısında, park yerinin girişindeki kapıdan içeriye girmek istedi. Kapıdaki nöbetçi polis girmelerine engel olunca teröristlerden birinin silahını çıkarıp ateş ettiği öğrenildi. Bu sırada bir polis memuru yaralandı. Silah sesleri üzerine terör ekipleri hemen müdahale etti ve teröristlerden biri öldürüldü.

'İKİNCİ TERÖRİST BİNA VE OTOPARKLARDA ARANIYOR'

Olay tanık olan DHA Bölge sorumlusu Hasan Kırmızıtaş, "Emniyet müdürlüğünün hemen yanında bizim ofisimiz. Birbiri ardına silah sesleri duyduk. Emniyet müdürlüğünün önünde çatışma olduğunu gördük, iki dakika sürdü bu çatışma. Etkisiz hale getirilen teröristi gördük. Yaralanan polise müdahale edildi. Çevrede bulunan siviller polisler tarafından uzaklaştırıldı. İkinci terörist bilgisi üzerine, polis ekipleri binaların hem içinde hem otoparklarda aramaya başladı. Şu anda araştırma sürüyor."

GÖRGÜ TANIKLARI NE DEDİ?

Görgü tanıkları bir polisin yaralı olduğunu, yerde yatan bir kişinin de ölen terörist olduğunun sanıldığını söyledi. İçeriye girmeye çalışan bir teröristin öldürüldüğü iddiası da var.

İşte Gaziantep'te öldürülen terörist

 

Gaziantep Emniyeti önünde çatışma görüntüleri

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)