E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizGaranti Bankası teknik analizi---

Garanti Bankası teknik analizi

Garanti Bankası teknik analizi
13 Mart 2017 - 09:11 borsagundem.com

Marbaş Menkul Değerler, Garanti Bankası için teknik analizde bulundu


Garanti Bankası grafiğini analiz ettiğimizde ilk olarak turuncu çizgi ile geçmişte oluşan ikili tepe formasyon direncini göstermeye çalıştık.Bu direnç seviyesi yukarı doğru kırılmadan orta ve uzun vadeli yükseliş trendinden söz etmemiz mümkün olmayacaktır. Rally nin devam edebilmesi için bu direncin geçilmesi gerekmektedir.İkinci olarak önem verdiğimiz detay yatay çizgilerle (mavi,yeşil,kahverengi) bu seviyelerden geçen ve geçmişten gelen önemli dirençlerin olduğunu vurgulamaya çalıştık.Önemli dirençlerin geçtiği bu seviyede fiyat hareketinin yatay olarak geliştiğini ve bu dirençlerin kuvvetli olduğunu görebiliyoruz. Yukarıdaki grafikte son olarak yüksleiş trendini(sarı) göstermeye çalıştım.Bu trendin direnç seviyelerinde fiyatların tıkandığını geri çekilmelerde ise realizasyonun geçici olduğuna şahit olmaktayız.

Bu grafiğimizde de bu hafta yaşanabilecek hareketleri özetlemeye çalıştık.Çıkış trend kanalı (yeşil) içerisinde hareket etme isteği devam etmektedir.Geçtiğimiz hafta iki kere bu destek seviyesini deneyen fiyatlar kanalın içerisinde kalmayı başarmıştır.Ancak yukarıdan gelen dirençlerde oldukça kuvvetli gözükmektedir.Kanalın destek seviyeleri bu hafta için 8.72-8.75 arasında oluşurken.(8.72 pazartesi kanal yükselen olduğundan cuma 8.75) direnç seviyeleri ise 9.24-9.28 aralığından geçmektedir.
3.dalga hedef direnç bölgesi (mor) 9.17 lerden geçmektedir. Orta ve uzun vadeli trend göstergesi indikatörümüz(sarı kırmızı) yükseliş yönünde hareketine devam etmektedir.Eğer gelecek hafta yeşil renkle gösterdiğimiz kanal aşağı kırılacak olursa destek seviyelerimiz sırasıyle 8.70 ve 8.44 seviyeleri olacaktır.Kanalın direnç seviyelerine doğru ataklar satış fırsatı kanalın destek bölgelerine doğru geri çekilmeler alım fırsatları yaratacaktır.Stop seviyesi olarak kanalın dip destek seviyesi alınmalıdır.

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari 

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 74,45
En Yüksek: 74,60
En Düşük: 73,25
Değişim 0,61 %
FK: 3,58
PD / DD: 1,28
İşlem Hacmi 259.308.175
Toplam Adet: 3.495.401
Ağırlıklı Ort.: 74,15
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)