E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizGaranti Bankası teknik analizi---

Garanti Bankası teknik analizi

Garanti Bankası teknik analizi
06 Mart 2017 - 09:42 borsagundem.com

Marbaş Menkul, Garanti Bankası hissesine yönelik teknik analizde bulundu


Not: Görselin üzerine tıkladığınızda büyük hali açılacaktır.

Garanti Bankası

2013-2015 tepelerinden gelen düşüş trendinin (turuncu) fiyatları baskı altında tutmaya devam ettiğini görmektesiniz.9.70 lerden geçen bu direnç bölgesi oldukça önemli.Eylül 2015 ile birlikte başlayan yükseliş trendi (mavi) etkisini sürdürüyor.Kanalın tepe direnç seviyelerinde fiyatların asılı kalmaya devam ettiğini görüyoruz.9.16 lardan geçen bu direnç seviyesi her gün yukarı doğru revize olmakta.8.93 lerden geçen %61.8 fibo direncininde etkisini sürdürdüğüne şahit olmaktayız.Bu seviyenin yukarı kırılması halinde 9.35 direnci karşımıza çıkacaktır.Bu bölgede oluşmaya çalışan OBO formasyonunun yakın takipçisi olacağız. Bu tür formasyonlar pek hoşumuza gitmiyor.

Not: Görselin üzerine tıkladığınızda büyük hali açılacaktır.

Yukarıdaki grafiğimizde mor çizgilerle 3.dalga hedeflerini görmektesiniz.9.17 lerden geçen 3.dalga hedefinin trend üzerinde baskı yaratmaya devam ettiğini görüyoruz.Bu seviyenin yukarı kırılması 10.30 dalga hedefini gündeme taşıyacaktır.Yeşil çizgilerle çıkış kanalının devam ettiğini görmekteyiz.Geçtiğimiz hafta 8.64 lerden geçen destek seviyesinin seans içerisinde aşağı kırıldığını ancak ertesi gün tekrar ivedilikle kanalın içerisine geri dönüş yaşandığına şahit olduk.Perşembe günü oluşan tepe ile birlikte ortaya çıkan formasyonu gözden kaçırmamaız gerekmektedir. Formasyonun çalışmaya başlaması halinde 8.70 fibo desteği 8.68 yeşil kanal desteği 8.59 mavi boyun çizigisi desteği gelecek hafta önem kazanacaktır.Boyun çizgisinin aşağı kırılması halinde satışlar sertleşecektir.Yukarıda ise 9.17 3.dalga direnci 9.21 ise yükselen kanal direnci olarak takip edilecektir.

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari 

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 71,50
En Yüksek: 72,40
En Düşük: 69,05
Değişim 4,08 %
FK: 3,44
PD / DD: 1,23
İşlem Hacmi 3.009.096.884
Toplam Adet: 41.581.901
Ağırlıklı Ort.: 71,22
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)