E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGaranti Bankası Dow Jones'ta---

Garanti Bankası Dow Jones'ta

Garanti Bankası Dow Jones'ta
02 Ekim 2015 - 05:42 borsagundem.com

Garanti Bankası, Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yer alan tek Türk şirketi oldu

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, banka Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nin Gelişmekte olan Piyasalar kategorisinde listelenen tek Türk şirketi.

Endeks, 23 farklı ülkede yer alan en büyük 800 şirket içinde ekonomik, çevresel ve sosyal alanda en iyi yüzde 10’luk dilimde bulunan şirketleri temsil etmeyi  amaçlıyor.

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, şunları kaydetti: “Sürdürülebilirlik, bizim için çevreye ve topluma olumsuz etkileri en aza indirmekle sınırlı değil. Paydaşlarımızla yarattığımız değeri sürekli artırmak üzere gelecek için güçlü ve başarılı bir iş modeli oluşturmak anlamına geliyor. Sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarımızın, dünyada en prestijli endekslerden biri olarak bilinen Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’ne kabul edilmek bizim için bir gurur vesilesi oldu. Bu endekste yer almaya hak kazanmamızın, tüm paydaşlarımız nezdinde çok önemli bir değer ifade ettiğine inanıyoruz.” 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)