E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGalip Öztürk’ten iki ülkenin mazlumlarına dev bağış---

Galip Öztürk’ten iki ülkenin mazlumlarına dev bağış

Galip Öztürk’ten iki ülkenin mazlumlarına dev bağış
24 Kasım 2017 - 16:23 borsagundem.com

Ünlü iş adamı Öztürk, şiddetten kaçan Arakanlı Müslümanlar ile ölümle burun buruna yaşayan Somali halkına 3 milyon 950 bin TL bağış yaptı

BORSAGUNDEM.COM

Son dönemde uğradıkları zulüm ve çektikleri acılarla dünya gündeminden düşmeyen Arakanlı Müslümanlar ile kuraklık, iç savaş ve kıtlık çemberinde kırılan Somali halkına ünlü Türk işadamından yardım eli uzandı.

Myanmar'daki şiddetten kaçarak Bangladeş’e sığınan Arakanlılar ve Somali’de çaresizlik içinde kıvranan halk için harekete geçen Metro Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk’ün, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) aracılığıyla 3 milyon 950 bin TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Öztürk’ün, özel bir banka hesabından Halbank’taki TİKA hesabına gönderdiği EFT açıklamasında,  “Myanmar/Bangladeş ve Somali insani yardım destek” notu yazıldığı dikkat çekti.

1 MİLYON DOLARLIK TWEET ATMIŞTI

Arakanlı Müslümanların dramına seyirci kalmayan Galip Öztürk kısa bir süre önce de bölgeye destek vermek adına TİKA Başkanı Serdar Çam’a bir tweet atmış,  “Hocam, Arakan’a 1 milyon dolarla kaç tane kalıcı konut yapabiliriz, yardımcı olabilir misiniz?” diye sormuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.