E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın UEFA zirvesi sona erdi!---

Galatasaray'ın UEFA zirvesi sona erdi!

Galatasaray'ın UEFA zirvesi sona erdi!
09 Mart 2018 - 16:13 borsagundem.com

Galatasaray'ın UEFA ile yaptığı toplantı sona erdi. İşte Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in konuya ilişkin açıklamaları...

Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz: "UEFA'nın amacı asla futbolu öldürüp uçmakta olan kuşun kanatlarını kesmek değil. UEFA'nın amacı futbolu geliştirmek, iyileştirmek. Umarım biz bir daha bu soruşturma komitelerinin önüne çıkmayız. UEFA'ın kararının belli bir süreç alacağı kesin. Umarım Türk futbolu için en hayırlısı olsun.Taraftarımız rahat olsun. Amatöre desteğimizin de devam etmesi gerekir. Devletimiz bu konuda yardımcı olacak. Bunu size müjdeleyebilirim"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve beraberindeki heyet, sarı-kırmızılı kulübün mali durumu hakkında bilgi vermek amacıyla İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA yetkilileriyle bir araya geldi.

Yaklaşık 3 saat süren görüşmenin ardından basın açıklaması yapan Cengiz, "6 arkadaş çok güzel bir sunum yaptık. 50 küsur sayfayı tek tek anlattık. 10'a yakın soruşturma müfettişi ile UEFA bizi çok iyi dinledi ve çok sorular sordu. Biz, özellikle gelecek 3 yıl için gerçekçi, samimi planımızı, olduğu gibi gerçek verilerle anlattık. Hayali hiçbir şey söylemedik." dedi.

Kulübün ekonomik yapısı hakkında detaylı bilgiler verdiklerini aktaran Başkan Cengiz, "3 tür sunum yaptık. Mevcut durum, en kötü durum ve en iyi durum. Bu 3 duruma göre çeşitli varyasyonları aktardık. UEFA tabii ki bunları dinleyecek. UEFA bu konuda çok ciddi ve samimi." şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ergn09 Mart 2018 20:01

    Olmayan paralarla transferler yaparsanız bu durumuma gelirsiniz.Beter olun...Diğer takımlar,Anadolu takımları aptal,bir siz akıllısınız öylemi,o zaman çekeceksiniz.