E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın ilk 11'i belli oldu---

Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu

Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu
22 Ağustos 2016 - 19:55 borsagundem.com

Galatasaray Karabükspor maçı ile bu akşam sarı-kırmızılılar sahasında Süper Lig perdesini açıyor.

İŞTE G.SARAY'IN İLK 11'İ!

Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan, Carole, Tolga, Selçuk, Bruma, Sinan, Sneijder, Eren

İki takım Süper Lig'de 16 kez karşılaştı: Galatasaray bu maçların dokuzunu kazanırken Kardemir Karabükspor sadece iki kez galip geldi.Galatasaray, evinde Karabükspor'la oynadığı sekiz maçın beşini kazandı. İki takımın İstanbul'da oynadığı son dört maçta karşılıklı gol atılırken toplam 19 gol kaydedildi. Galatasaray, ligde evinde oynadığı son 16 maçta sadece bir mağlubiyet aldı.

Ancak sarı kırmızılılar, iç sahada oynadıkları son altı maçtan sadece iki galibiyet çıkarabildi. Galatasaray, 1999/2000 sezonundan bu yana evinde oynadığı açılış maçlarının tamamını kazandı. Galatasaray'ın son 14 sezonda ilk haftada oynadığı maçların 11'inde karşılıklı gol atıldı. Karabükspor, Süper Lig'deki sekiz sezonunun beşine galibiyetle başladı. Karabükspor teknik direktörü Igor Tudor, futbolculuk döneminde Galatasaray'la dört kez Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşmıştı. Karabükspor, PTT 1. Lig'de oynadığı son altı deplasman maçını kaybetmedi. Jan Olde Riekerink, göreve geldikten sonraki ilk dört resmi maçında galibiyet çıkaramadı, ancak sonrasındaki sekiz resmi maçın sadece birini kaybetti. Wesley Sneijder'in Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı takım Karabükspor (beş maçta beş gol). Eren Derdiyok, son iki Süper Lig maçında dört gole katkıda bulundu. Eren, toplamda 13 golle kariyerinin en golcü lig sezonunu da 2015-16'da yaşamıştı.

Süper Lig'de geçen sezon en fazla kilit pas veren üç forvetten biri Lukas Podolski (43; Samuel Eto'o ve Gabriel Torje ile birlikte). Selçuk İnan, 2015-16 sezonunda attığı 11 golle kariyerinin en golcü lig performansını yakalamıştı. Sinan Gümüş, 2015-16 sezonunda sahada olduğu tüm resmi maçlarda her 106 dakikada bir gol kaydetti.

Galatasaray, sezona moralli başlıyor

Yeni sezon öncesi Turkcell Süper Kupa'yı kazanan sarı-kırmızılı takım, oynadığı 5 hazırlık maçından da 2 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgiyle ayrıldı. Teknik direktör Riekerink ile yeni sözleşme imzalayan ve kadrosunu transferlerle takviye eden Galatasaray'ın, hazırlık maçlarında attığı 10 golün 6'sını Portekizli Bruma kaydetti

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 22 Ağustos Pazartesi günü sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Galatasaray, yeni sezona moralli başlıyor. Süper Lig'de geçen yıl kötü bir performans ortaya koyan ve sezonu 6. sırada tamamlayan sarı-kırmızılı takım, Hollandalı teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde başladığı yeni sezonun öncesinde iki kupa kazandı. Geçen sezonun son bölümünde görevden ayrılan Mustafa Denizli'nin yerine takımın başına geçen altyapı antrenörü Jan Olde Riekerink ile yeni sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar, sezon öncesinde Turkcell Süper Kupa ile Uhren Kupası'nı müzesine götürdü. UEFA'nın mali kriterlerine uymadığı gerekçesiyle bu yıl Avrupa kupalarında mücadele edemeyecek Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz'da İstanbul'da başladı. Sarı-kırmızılı takım, daha sonra İsviçre ve Danimarka'da gerçekleştirdiği kamp çalışmaları kapsamında 5 hazırlık maçı oynadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)