E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Aziz Yıldırım'a çok sert tepki---

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a çok sert tepki

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a çok sert tepki
26 Mayıs 2016 - 11:34 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Galatasaray Odeabank'ı 93-79 mağlup ettiği Spor Toto Basketbol Ligi maçında zaman zaman gergin anlar yaşandı.

Sarı kırmızılı takımın koçu Ergin Ataman, bir pozisyonda hakemlere sert biçimde itiraz edince teknik faul aldı. Maçı tribünden izleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ergin Ataman'ın bu hareketine ayağa kalkarak tepki gösterdi.

Galatasaray Kulübü de, resmi siteden Aziz Yıldırım'ın Ergin Ataman'a tepki gösterdiği anın fotoğrafını yayınlayarak, "Bu tabloyu şiddetle kınıyoruz" ifadesini kullandı.

Sarı-kırmızılı kulübün açıklaması şöyle: "Hem Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın hem de Türk Erkek Milli Basketbol Takımımızın Baş Antrenörü olan Ergin Ataman'ın tüm iyi niyet çabasına ve yapıcı mesajlarına rağmen Ülker Arena'da maruz kaldığı bu tabloyu şiddetle kınıyoruz. Maç esnasında rakip kulübün başkanı tarafından sergilenen tutumun yorumunu da Türk spor kamuoyuna bırakıyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)