E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan ezeli çalım gelebilir---

Galatasaray'dan ezeli çalım gelebilir

Galatasaray'dan ezeli çalım gelebilir
21 Ekim 2014 - 15:02 borsagundem.com

Galatasaray Liv Hospital'in ezeli rakibinin eski oyun kurucusunu takıma katabileceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü

Galatasaray Liv Hospital'da disiplinsiz tavırları sebebiyle kadro dışı bırakılan Nolan Smith'in kontratının tek taraflı olarak feshedilmesi ve yerine yeni bir transfer yapılması gündeme geldi.

Galatasaray Liv Hospital, Türkiye Basketbol Ligi'nin 2. haftasında Banvit'e deplasmanda 69-67 kaybedilen maçta, oyundan alınmasına tepki olarak Koç Ergin Ataman'a havlu fırlatan Nolan Smith'in yerini doldurmak için transfer çalışmalarına start verdi. Buna göre Uşak Sportif maçından önce Twitter hesabından paylaştığı bir mesajla tepki toplayan, bir hafta sonra da Banvit maçında yeniden disiplinsiz bir tavırla gündeme gelen ve hemen ardından Ergin Ataman tarafından kadro dışı bırakılarak genç takıma gönderilen Smith'in kontratı tek taraflı olarak feshedilecek ve yerine başka bir oyuncu transfer edilecek.

GORDON VEYA MCCALEBB

Cim Bom'da gündeme gelen isimlerin başında ise geçen sezon takımdan ayrılan Jamont Gordon yer alıyor. Sakatlığı sebebiyle geçen sezon beklentileri karşılayamayan ABD'li oyuncunun yanı sıra Fenerbahçe Ülker'den ayrılmasının ardından kulüp bulamayan Bo McCalebb'in adı da Sarı-Kırmızılı kulüple anılıyor.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)