E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da şok istifa!---

Galatasaray'da şok istifa!

Galatasaray'da şok istifa!
25 Şubat 2015 - 00:08 borsagundem.com

Başkan Duygun Yarsuvat'ın sert sözlerle hedef aldığı başkan yardımcısı Hamdi Yasaman'ın istifa kararı aldığı öğrenildi.

Galatasaray'da başkan yardımcısı Hamdi Yasaman'ın istifa kararı aldığı öğrenildi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Sportif AŞ Başkanı Hamdi Yasaman ile Abdurrahim Albayrak, Başkan Duygun Yarsuvat'a haber vermeden yeni yabancı kuralının iptaliyle ilgili tahkim kuruluna başvurması ve sonrasında yaşananlar, şok bir istifa ile son bulacak gibi. Başkan Duygun Yarsuvat'ın, Türk Telekom Arena'da yapılan yönetim kurulu toplantısında sert sözlerle hedef aldığı Yasaman'ın, kulüpteki tüm görevlerini bırakma kararı aldığı öğrenildi.

Tüm görevlerini bırakıyor
Yasaman'ın, diğer yönetim kurulu üyelerinin önünde Duygun Yarsuvat'tan duyduğu sözler nedeniyle çok içerlediği ve hem yönetim kurulundaki başkan yardımcılığı hem de Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan istifa edeceği bildirildi. Yarsuvat gibi Hukuk Profesörü olan Hamdi Yasaman'ın, kararını bazı idarecilerle paylaştığı ve yarın istifasını Başkan Duygun Yarsuvat'a sunacağı ifade ediliyor.

Prandelli'den sorumluydu
Hamdi Yasaman, ticaret hukukunda uzman olduğu için kasım ayı sonunda görevine son verilen eski teknik direktör Cesare Prandelli'nin tazminat talebi ve ilgili hukuk sürecini de yönetim adına takip ediyordu. Başkan Duygun Yarsuvat'ın, Yasaman'ın istifası halinde takınacağı tavır şimdiden merak konusu.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,59
En Yüksek: 6,63
En Düşük: 6,57
Değişim 0,30 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,35
İşlem Hacmi 95.553.219
Toplam Adet: 14.483.419
Ağırlıklı Ort.: 6,69
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi25 Şubat 2015 07:34

    keşke yanına Aziz'in avukatı Yarsuvat ve Ergin Hocamızın arkasından dümen çeviren Can Topaloğlu'nu dalıp alayı defolup gitse..