E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da operasyon---

Galatasaray'da operasyon

Galatasaray'da operasyon
01 Ekim 2015 - 17:28 borsagundem.com

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan rapor istedi

Galatasaray'ın, tarihinde ilk kez UEFA şampiyonlar ligi'ne katılan ve bu organizasyonun en mütevazı takımı olan Astana ile 2-2 berabere kalmasının yankıları sürüyor.

Zayıf rakibi önünde iki kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayıp 2 puan bırakan sarı kırmızılılarda maç sonrası eleştiri okları Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve bazı oyunculara yöneldi. 

Hamzaoğlu'nun oyuna gerekli müdahaleleri doğru zamanda yapmadığı savunan otoriteler, futbolculardan ise Semih Kaya, Yasin Öztekin, Lukas Podolski ve Selçuk İnan'a eleştiri yöneltti. 

BAZI FUTBOLCULARA UYARI YA DA AĞIR CEZALAR GELEBİLİR

Olayın yönetim kanadında ise flaş bir gelişme yaşandı... Son haftalarda oynanan kötü futbolu dikkate alan Galatasaray Yönetim Kurulu, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan bu durumun nedenleri hakkında rapor hazırlamasını istedi. Hamzaoğlu'nun vereceği rapora göre takımdaki bazı oyunculara 'uyarı' ya da 'kadro dışı bırakma' gibi cezaların verilebileceği belirtildi.

İLK FATURA SEMİH KAYA'YA...

Diğer taraftan Hamza Hamzaoğlu da takımdaki kötü gidişi düzeltme adına önemli bir karar aldı. Başarılı teknik adam, Astana maçında yenilen iki golde de bariz hata yapan Semih Kaya'yı bu haftaki Medipol Başakşehir maçında oynatmayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi02 Ekim 2015 09:27

    günaydın yahu! Bu semih adlı futbol fukarası geçen yıldan beri ya rakibe asist yapıyor, ya kendi atıyor. Umut ve Semih GS'de Terim'in isteğiyle oynamaktadır. Amaç milli maçlar için maç kondüsyonu!!! Malum; Galatasaray Terim'in babasının çiftliği ya!

  • aziz01 Ekim 2015 19:22

    bu sitenin fbli olduğunu bilmeyen yok buna operasyon diyen ancak şikeci kulübe çalışan medya söyler siz önce kendi takımınızın içindeki Türk-Portekiz ayrımını söyleyin bunun kokusu yakında çıkar

  • serkan01 Ekim 2015 17:35

    alt yapıdan kalıcı uzun vadeli iyi bir kadro kuramadı ikinci üçüncü terim dönemi dahil gs top oynamıyor yüzlerce transferle terim mancini prandelli futbolcu menejer ve kulüp içinde transferleri yapan komisyoncularını zengin etti