E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Melo transferi bitti---

Galatasaray'da Melo transferi bitti

Galatasaray'da Melo transferi bitti
31 Ağustos 2015 - 18:20 borsagundem.com

Galatasaray, transferin son gününde Felipe Melo'yu İtalyan devi Inter'e 3.7 milyon euroya sattı.

Galatasaray, transferin son gününde Felipe Melo'yu İtalyan devi Inter'e sattı. Sarı-kırmızılar, Brezilyalının 3.7 milyon Euro'yu kasasına koydu. Galatasaray, bonuslarla birlikte bu transferden 5.2 milyon Euro kazanabilecek.

NTV Spor'un haberine göre, Galatasaray, Melo'nun transferi için Inter ile 3.7 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Bonuslarla beraber, Galatasaray 5.2 milyon Euro kazanabilecek. Adı uzun süre Inter ile anılan; ancak 13 Ağustos'ta Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Melo için Inter bir kez daha teklif yaptı. Galatasaray, sözleşmesinde her sezon sonunda masaya oturulacak maddesi bulunan Melo'nun da rahatsız olması nedeniyle son günde bu transfere izin verdi.

Galatasaray, sağ kanat için Kevin Grosskreutz ile anlaşırken, kiralık olarak anlaştığı Jason Denayer'in bonservisini almak için de çalışmalarını sürdürüyor. Manchester City, 20 yaşındaki Belçikalı defans oyuncusunun bonservisini satmak istemiyor.

TÜRKİYE'DE EN ÇOK KUPA KAZANAN BREZİLYALI FUTBOLCU
Galatasaray'da 4 yıl forma giyen Felipe Melo, toplam 7 kupayla 'Türkiye'de en fazla kupa kazanan Brezilyalı futbolcu' unvanına sahip.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,51
En Yüksek: 9,88
En Düşük: 9,19
Değişim 1,17 %
FK: 28,44
PD / DD: -5,44
İşlem Hacmi 1.099.369.219
Toplam Adet: 115.872.936
Ağırlıklı Ort.: 9,41
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)