E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı---

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı
18 Kasım 2015 - 19:50 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü, futbol takımı teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Galatasaray Kulübü, futbol takımı teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdığını açıkladı.

"Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesi sona erdirilmiştir"
Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat çerçevesinde sona erdirilmiştir. Hocamıza bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

"Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı verdik"
Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Fatih İşbecer de AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hamzaoğlu ile bugün bir araya geldiklerini belirterek, "Hamza hoca ile bugün dostane bir görüşme yaptık. Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı verdik. Konunun gerekçelerini şu an için paylaşmak istemiyorum" diye konuştu. İşbecer, teknik direktör arayışlarına en kısa sürede başlayacaklarını kaydetti.

Hamzaoğlu yönetiminde geçtiğimiz sezonu lig şampiyonluğu, Türkiye Kupası ve Süper Kupa ile kapatan Galatasaray'da, Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi.

Beklenmedik bir şekilde görevinden ayrılan Hamza Hamzaoğlu sarı kırmızılı kulüpte son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekmişti. Hamza Hamzaoğlu Galatasaray ile çıktığı 52 maçta 33 galibiyet, 10 mağlubiyet, 9 beraberlik alırken görevde kaldığı yaklaşık 1 yılda kazanılabilecek olan 3 kupayı (Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa) da müzeye götürdü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,53
En Yüksek: 9,63
En Düşük: 8,88
Değişim 6,72 %
FK: 28,50
PD / DD: -5,45
İşlem Hacmi 825.800.253
Toplam Adet: 88.375.932
Ağırlıklı Ort.: 9,34
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)