E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray yıldız futbolcuyu getirebilir---

Galatasaray yıldız futbolcuyu getirebilir

Galatasaray yıldız futbolcuyu getirebilir
19 Temmuz 2017 - 09:20 borsagundem.com

Galatasaraylılar Feghouli'yi beklerken süper bir yıldızın transferiyle karşılaşabilir. Bomba haber Fransa'dan geldi

Sofiane Feghouli transferini bitirmek için sınırlarını zorlayan Galatasaray flaş bir hamlede bulundu. Sarı-kırmızılılar PSG'nin yıldız kanat oyuncusu Lucas için ilk girişimlerini yaptı.

Fransız basınının haberine göre sarı-kırmızılı yöneticiler Lucas hakkında bilgi aldı. Öte yandan Sambacı ile ilgilenen tek kulüp Galatasaray değil.

Fenerabahçe'nin de Lucas ile ilgili girişimlerinin olduğu ifade edildi. Resmi tekliflerin kısa zamanda PSG kulübüne geleceği ifade edildi.

Feghouli transferini bitirme aşamasına gelen sarı-kırmızılı kulüp hafta içinde transferi resmi olarak duyurmayı düşünüyor.

İngiliz kulübüne gelirken anlaştığı imza parasını bırakmak istemeyen 27 yaşındaki oyuncu bu sebeple Cimbom'un kendisine önerdiği 2.7 milyon euro'luk teklifi kabul etmemişti. Östersunds yenilgisiyle hücumdaki zaafları ortaya çıkan Aslan bu sebeple Feghouli'ye bu kez çok daha cazip bir teklif götürdü. Sarı-kırmızılılar, Sofiane Feghouli'ye 4 yıllık bir kontrat önerisinde bulundu. Alacağı yıllık parayı da 3.2 milyon euro'ya yükseltti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)