E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray yeni transferini KAP'a bildirdi ---

Galatasaray yeni transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray yeni transferini KAP'a bildirdi
23 Ağustos 2016 - 13:05 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı takım, Josue için Porto'ya bir ücret ödemeyeceğini, Portekizli oyuncuya ise 700 bin euro sabit ücret ödeneceğini açıkladı.

Galatasaray, prensipte anlaştığı Josue'yi 1 yıllığına kiraladığını KAP'a bildirdi.

İşte Galatasaray'dan yapılan açıklama...

''Profesyonel oyuncu Josue Filipe Soares Pesqueira 'nın 2016 - 2017 sezonu için bedelsiz olarak geçici transferi konusunda Kulübü Futebol Clube do Porto ve oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya 2016 - 2017 sezonu için net 700.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; takımımızın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakalarında alacağı her bir puan için 3.000 EUR prim ödeyecektir.

Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %75 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenecektir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)