E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray yeni başkanını arıyor---

Galatasaray yeni başkanını arıyor

Galatasaray yeni başkanını arıyor
20 Eylül 2014 - 10:39 borsagundem.com

Para vermem diyerek kongre kararı alan Ünal Aysal'ın karşısına kimler çıkacak?

Galatasaray'a para vermeye gelmedim diyerek olağanüstü kongre kararı alan Ünal Aysal'a rakip olarak önemli isimler anılmaya başlandı. 25 Ekim yani sadece 35 günlük kısa bir süre olması nedeniyle başkan adayı çıkarmak adına G.Saray camiası içinde yoğun görüşmeler başladı. Ve ilk temaslarda ise 25 Ekim’deki olağanüstü kongrede Ünal Aysal’a iki ismin rakip olmasına kesin gözle bakılıyor. Aysal’ın ilk yönetiminde başkan yardımcılığı görevi yapan Adnan Öztürk ve Mehmet Helvacı, 25 Ekim’deki kongrede aday olmayı düşünen isimler.  Ayrıca G.Saray camiasının önemli ismi Cemal Özgörkey’de seçim çalışmaları adına görüşmelere başladı. Ayrıca kongrede yönetim kurullarında yer alacağı iddia edilen Işın Çelebi ve Hakan Üstünberk bu haberlerin doğru olmadığını belirttiler.

Bu arada, G.Saray camiasının ağır topları, ilk olarak Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı olan ve bir dönem TÜSİAD'a da başkanlık yapan Galatasaray Liseli Muharrem Yılmaz ile görüştğ biliniyor. Yılmaz ile görüşen ekip arasında İnan Kıraç gibi camiada ağırlığı olan bir isim de vardı. Ancak, Kıraç'ın varlığına rağmen Muharrem Yılmaz başkanlık teklifini kabul etmediği öğrenildi.
 
Muharrem Yılmaz'ın başkan olarak istenmesinin arkasında, iş dünyasındaki herkesle arasının iyi olması ve Galatasaray'ı içerisinde bulunduğu sıkıntılardan çıkarabilecek güce ve tecrübeye sahip olmasının yattığı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)