E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray TFF'nin kapısını çaldı---

Galatasaray TFF'nin kapısını çaldı

Galatasaray TFF'nin kapısını çaldı
28 Kasım 2014 - 12:47 borsagundem.com

Galatasaray Yönetimi dün akşam saatlerinde yollarını ayırdığı Cesare Prandelli'nin yerine eski oyuncusu Hamza Hamzaoğlu'nu getiriyor

Galatasaray Yönetimi futbol takımının başına getirmeye hazırlandığı Hamza Hamzaoğlu için Futbol Federasyonu'nun kapısını çaldı. Çünkü Hamza Hamzaoğlu halen A Milli Futbol Takımı Antrenörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu olarak TFF bünyesinde görev alıyor. İki taraf arasındaki görüşmenin bugün gerçekleşmesi bekleniyor.

Hamzaoğlu gece yarısı İstanbul'a gelerek Galatasaray yönetimi ile görüşmüş ve teklifi kabul etmişti. Bu görüşme sonrasında Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst ve Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile de bir araya gelmişler ve Terim de bu transfere onay vermişti.

Hamza Hamzaoğlu sabah saatlerinde AA'ya yaptığı açıklamada ise gelişmeleri doğrulamaış ve bir noktaya dikkat çekmişti; "Galatasaray yönetimiyle bir görüşmemiz oldu ancak daha resmi bir şey yok. Benim bağlı olduğum bir kurum var, onların da onayı gerekiyor. Bunlar olduktan sonra Galatasaray'a 'hayır' diyemeyiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi28 Kasım 2014 13:42

    şu Aziz'e fena halde tilt oluyorum ama yönetici diye geçinen bizim zavallılar adamın tırnağı bile olamaz.. camiasını satıp candüşmanına giden Terim'in önünde diz çöküyor ve stajyeri için yalvarıyorlar.. miktirin gidin ulan başımızdan meymenetsizler!