E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray o kaleci ile anlaştı!---

Galatasaray o kaleci ile anlaştı!

Galatasaray o kaleci ile anlaştı!
10 Temmuz 2018 - 20:00 borsagundem.com

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Kardemir Karabükspor'da forma giyen kaleci Çağlar Şahin Akbaba ile anlaştıklarını açıkladı. Sarı-Kırmızılılar'ın genç file bekçisi için Kardemir Karabükspor'a 1 milyon TL ödeyecek

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün gazetecilere yaptığı açıklamada yerli bir kaleci transfer etmek istediklerini söylemişti.

Cedric Carrasso ve Eray İşcan'la yollarını ayırdıktan sonra Muslera'nın arkasında 2. kaleci için arayışlarda bulunan Galatasaray, geçen sezonu Kardemir Karabük'te geçiren Çağlar Şahin Akbaba'yı transfer etti. Konuyla ilgili konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, transferi doğruladı ve "Çağlar ile anlaştık" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'ın, genç file bekçisine yaklaşık 1 milyon TL, kulübü Karabükspor'a da 1 milyon TL ödeneceği öğrenildi. 

ÇAĞLAR ŞAHİN AKBABA KİMDİR?

17 Mart 1995'te İzmir'de doğan genç kaleci, futbola 2006 yılında Bucaspor altyapısında başladı. Ardından 2016'da Elazığ ile el sıkıştı. 1.87 boyundaki Çağlar Şahin Akbaba, geçen sezon Kardemir Karabükspor'a transfer oldu ve Süper Lig'de 12 maçta forma giydi. Galatasaray'ın 3 Mart'ta Karabükspor'u deplasmanda 7-0 yendiği maçta kaleyi korudu. 2013 yılında 1 kez milli olan Akbaba, U19 Milli Takımı'na davet edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ASIL ŞİKE11 Temmuz 2018 08:32

    o KALECİ ME DEMEK ULAN TEKOŞLAR! FENER'İN SON ALTI MAÇIN BEŞİNDEE RAJİPLERİN YEDEK KALECİYLE ÇIKMASI NE ALEM! YAZAMAZSINIZ ÇÜNKÜ ALAYINIZ MAMALISINIZ YA DA YALAMASINIZI!

  • yalaka medya11 Temmuz 2018 08:30

    Fener'in de aynı takımı 7-0 yendiği maçın kalecisi Rybaka idi. Yediği goller tam şike maçın itirafıydı. Ona hiç değinme, sanki Çağlar 7 gol yedi diye transfer edildi imasını yapın. Hay senin gibi sitenin de editörün de...