E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray için ortada kaldı---

Galatasaray için ortada kaldı

Galatasaray için ortada kaldı
03 Şubat 2016 - 06:48 borsagundem.com

Galatasaray'ın da gündemine gelen Brezilyalı golcü Leandro Damiao, transferin son gününde büyük bir şok yaşadı

Real Betis sportif direktörü Eduardo Macia'nın yaptığı görüşmeler sonrasında anlaşmayı sağlayan ve imza için İspanya'ya da uçarak sağlık kontrollerinden bile geçen Damiao, İspanyol ekibinin yönetim kurulunun transferi veto etmesi sonrasında ortada kaldı.
Betis'in, Santos ile mahkemelik olan ve şu anda lisansı Brezilya Futbol Federasyonu'nda bulunan Damiao'nun transferi için ilk etapta 2 milyon euro bedelle 18 aylık bir kiralama üzerinden anlaşmayı sağladığı, ancak oyuncunun maaşı ile birlikte oluşacak yüksek maliyet nedeniyle transferden vazgeçildiği bildirildi.

BETIS'E İMZA ATABİLİR

Avrupa'da ara transfer dönemi kapanmasına rağmen, bonservisi elinde olan oyuncular için lisans çıkartılabiliyor. Betis'in Damiao'nun menajeri Vinius Prates ile görüşmelerini sürdürdüğü ve maliyeti düşürmeleri durumunda imza kararı alabileceği de konuşuluyor. Ancak Betis'in bu transferi yapabilmesi için, federasyonu Santos ile sorun yaşayan Damiao'nun serbest olduğu konusunda ikna etmesi gerekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)