E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray borç denizinde boğulmak üzere---

Galatasaray borç denizinde boğulmak üzere

Galatasaray borç denizinde boğulmak üzere
03 Nisan 2015 - 07:01 borsagundem.com

Galatasaray’da mali tablonun bozukluğu önümüzdeki ay yapılacak kongreyi de etkiliyor

Sarı kırmızılı kulübün eski başkanları Faruk Süren ile Ünal Aysal başta olmak üzere Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst, Hakan Üstünberk ve Muharrem Yılmaz, 23 Mayıs’taki kongrede başkan adayı olmaları için teklif aldı. Ancak beş isim de görev almayı düşünmediğini belirterek yapılan teklifleri çeşitli nedenlerle geri çevirdi.

SARI KIRMIZILI KOLTUK ATEŞTEN GÖMLEK

Teklif götürülen her bir ismin kendisine göre çeşitli ret sebepleri olsa da Galatasaray’da başkanlık görevi ateşten bir gömlek olarak görülüyor. Çünkü kulübün mali tabloları hiç parlak değil ve kimse de zorluğun altına girmek istemiyor. 23 Mayıs’ta sarı kırmızılı koltuğa oturacak başkan ve yönetiminin kısa vadeli ödemeleri yapabilmesi için tam 150 milyon dolarlık bir kaynağı da bulması gerekiyor. Çünkü kulübün vergi, futbolcu ve kredi ödemeleri için mayıs sonundan itibaren 4 aylık dönemde bu parayı ödemesi lazım.

YARSUVAT DA 30 MİLYON DOLAR ÖDEYECEK

Duygun Yarsuvat yönetiminin de görev süresinin bitimine kadar 30 milyon dolarlık bir ödemeyi gerçekleştirmesi gerekiyor.
Şu anda Galatasaray’da başkan yardımcılığı görevini yürüten Dursun Özbek ile Abdurrahim Albayrak, mali açıdan bir çok sorunun çözülmesinde önemli rol oynadı. Başkan adaylığını bir kısa süre içinde resmen açıklayacak olan Özbek , üyelerin karşısına 3 yılı kapsayan projelerle çıkmaya hazırlanıyor. Özbek, dışında Galatasaray’ın liderliğine Adnan Öztürk ve Turgay Kıran da talip.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,66
En Yüksek: 6,63
En Düşük: 6,57
Değişim 1,06 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,38
İşlem Hacmi 24.298.204
Toplam Adet: 3.654.784
Ağırlıklı Ort.: 6,69
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)