E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray bayrağı yaktılar---

Galatasaray bayrağı yaktılar

Galatasaray bayrağı yaktılar
26 Mayıs 2015 - 00:35 borsagundem.com

Diyarbakır'da Galatasaraylı taraftarların şampiyonluğu kutlamasına engel olmak isteyen kuzey Irak bayraklı grup sarı-kırmızılı takımın bayrağını yaktı

Süper Lig'de bitime bir hafta kala Fenerbahçe'nin deplasmanda Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray taraftarları, Diyarbakır'da şampiyonluğu coşku içinde kutladı.

Kutlamalara engel olmak isteyen ve ellerinde Kuzey Irak'da bölgesel yönetimin kullandığı Kürdistan bayrakları bulunan bir grup ise Galatasaray bayrağını yaktı.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte Diyarbakır'da sarı kırmızılı taraftarlar şampiyonluk kutlamalarına merkez Yenişehir İlçesi'nin Ofis Semti'nde şampiyonluk kutlamarı yaptı. Araç ve ellerinde sarı-kırmızı bayrakla cadde ve sokaklara çıkan sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluğu eğlencelerle kutlamaya başladı. Kutlamalar sırasında ellerinde Kuzey Irak Bölgesel Kürt yönetiminin bayrakları bulunan gruplar kutlamalara engel olmak istedi. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu grubun tepkisi üzerine araçlar Galatasaray bayraklarını gizleyerek caddeden geçebildi. Galatasaray bayrağı açmakta direnerek yoluna devam eden bazı araçları ise ellerinde Kürt bayrakları bulunan gençler kovaladı. Bu sırada grup Galatasaray bayrağını yakalarak ateşe verdi.

Şampiyonluğu kutlayan Galatasaray taraftarları tepkiler üzerine bölgeden ayrıldı. Ofis semtinde önlem alan güvenlik güçlerinin müdahale etmediği göstericiler, saatlerce caddede bekleyerek Yeni Diyarbakırspor lehine de sloganlar attı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)