E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiFransa bütçe açığı sınırını aşacak---

Fransa bütçe açığı sınırını aşacak

Fransa bütçe açığı sınırını aşacak
17 Aralık 2018 - 11:15 borsagundem.com

Sarı yeleklilerin eylemleriyle sarsılan Fransa'da verilen tavizler borçlanma hedefini artırabilir

Fransa'nın bütçe açığı 2019'da yüzde 3'ün üzerine çıkacak. Cumhurbaşkanı Macron'un sarı yeleklilere verdiği tavizlerin ek borçlanmanın artmasına yol açacağı belirtiliyor.
DW'nin haberine göre, Fransa'nın 2019 yılı bütçe açığının Maastricht antlaşmasıyla belirlenen istikrar kriterlerini ihlal edeceği ve borçlanma üst sınırını aşacağı açıklandı.
Fransa Başbakanı Edouard Philippe Les Echos gazetesine verdiği mülakatta ek borçlanma ihtiyacının muhtemelen Gayrı Safi Yurtiçi Hasıla'nın (GSYH) yüzde 3,2'sini bulacağını söyledi. İstikrar paktına
göre Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin bütçe açığının GSYH'nın yüzde 3'ünü aşmaması gerekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet yılmaz17 Aralık 2018 13:14

    duvar ustalari dünya siyonismine yelekli AMELE topluyorlar avrupada.

  • Bilinçli Yorumcu17 Aralık 2018 18:53

    Siyonistler öyle virüs olmuşlar ki, ellerindeki para gücü ile dünyanın istedikleri her yerinde ortalığı karıştırabiliyorlar, zamanında Türkiye'de de gezi parkı ayaklanması yapıldı, aynı adamlar şimdi Paris'te ortalığı karıştırdı, bunun sebebi açık, akaryakıt fiyatı falan değil asıl mesele NATO ya karşı kurulan yeni bir askerî yapılanma var, 3.dunya savaşı yaklaşıyor Avrupa kendisini sağlama almak için Avrupa ordusunu kuruyor, Fransa bu işe öncülük ediyor, NATO ya güvenmiyor Avrupa, kendi askerî yapılanmalarını kurmalarından rahatsız olan bir kesim Paris'te sarı yelekleri meydana sürdü, bütün mevzu bu