E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinFlaş! İstanbul'a fırtına geliyor---

Flaş! İstanbul'a fırtına geliyor

Flaş! İstanbul'a fırtına geliyor
12 Temmuz 2014 - 15:32 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul ve Trakya Bölgesi'nde yaşayanları uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yapılan son değerlendirmelere göre; bugün Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ ile İstanbul Avrupa yakasının batısında yerel olarak kuvvetli rüzgar, ve gök gürültülü sağanak yağışın beklendiğini açıkladı.
 
Meydana gelebilecek olumsuzluklara ( sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
 
ÇANAKKALE'DE YAZ YAĞMURU
 
Çanakkale'de etkili olan sağanak nedeniyle bir alışveriş merkezinde su baskını yaşandı. Kentte şiddetli yağış, sabah başlayıp aralıklarla etkili oldu ve öğlen de kısa süreli görüldü.
     
Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, saçak altı ve duraklarda yağışın kesilmesini bekledi. Bazıları ise şemsiyelerle yağmurdan korunmaya çalıştı.
     
Kent girişindeki bir alışveriş merkezinde, çatıdan akan yağmur suları iş yerinin diğer bölümlerine doldu. Personel, suyun tahliyesi için yoğun çaba sarf etti. Olay, mağaza çalışanları ve müşteriler tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi.
 
TEKİRDAĞDA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
 
Tekirdağ’da sabah saatlerinde başlayan yağmur, kent merkezinde etkili oldu.
 
Bugün, Tekirdağ’da hava sıcaklığı 28 dereceye ulaştı. Sıcak hava bunaltırken, sabah saatlerinde aniden yağmur bastırdı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçakların altında yağmurun dinmesini bekledi. Yağmur yağışı yaklaşık 45 dakika etkili olurken, rögarların açık olması nedeniyle caddelerde su taşkını olmadı. Yağışın aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)