E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFitch'ten kritik Türk bankaları açıklaması---

Fitch'ten kritik Türk bankaları açıklaması

Fitch'ten kritik Türk bankaları açıklaması
23 Kasım 2017 - 14:11 borsagundem.com

Fitch, Türk bankalarının itibarlarının zedelenmesi halinde notlarının kırılabileceğini belirtti

Fitch Ratings, ABD'de Rıza Sarraf ve Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'ya karşı İran'a yönelik ABD yaptırımlarını ihlal ettikleri iddiasıyla açılan davalar çerçevesinde yürütülen soruşturmaların Türk bankalarını negatif not baskısı altında bırakabileceği uyarısında bulundu.
Londra'da Türkiye ve Rusya gündemiyle düzenlenen toplantıda konuşan Fitch yöneticileri, "Eğer ABD'de yürütülen soruşturma itibarlarına zarar verir, piyasaya erişimlerini azaltır ve büyük cezalar karşısında devlet tarafından desteklenmezler ise Türk bankaları negatif not baskısı görebilirler" ifadelerini kullandılar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yılmaz içellioğlu24 Kasım 2017 09:43

    hayır da abdnin meşruluğu nereden geliyor. iran nükleer teknolojiye sahip diye ceza kesebiliyor da abd israil fransa nükleer silaha sahipken .türkiye o yıl en ucuz doğalgaz ve petrolü irandan aldı.kime göre suç ,uluslararası denilen şey zaten 250 yıllık anglo saxon emperyalist düzen kuruluşları ve sözde adalet divanları.karar ne çıkarsa çıksın ülkemizdeki solcular şunu bilsin iktidarda kim olsa bu oyunu ona kuracaklardı.gelin 2019da birlik olup cevabı verelim şunlara.

  • realite24 Kasım 2017 09:27

    yabancı nereye yönlendiriyorsa tersini yap..finansal piyasalarda oyun yıllardır böyle..banka al..yüzbinleri terse yatırıp az sayıda baba para kazanır..herkes aynı yöne giderse kazanamazlar çok basit..son örneği usd tl kuru..hatırlayın yaz aylarında usd 3 liraya gider diye hepsi bangır bangır bağırdı..millet bozunca 3.40 oldu..topladılar..3.90 oldu..

  • KERİM 23 Kasım 2017 16:14

    HERHALDE BANKALARI TOPLAYACAKLAR FIYAT DÜŞÜRME OPERASYONU

  • K223 Kasım 2017 15:37

    ABD IRAK İÇİNDE KİMYASAL SİLAH YALANINA BÜRÜNMÜŞTÜ FAKAT OLAN IRAKA OLDU....................KAHROLSUN ABD VE İŞBİRLİKÇİ Ş..........SİZLER.........

  • Reis23 Kasım 2017 14:57

    Kafir saldırmaya başladı

  • baturayersin23 Kasım 2017 14:38

    neyin cezasını verecekler herkes kafasına göre dava açsın böyle bir sözleşme varsa yasa varsa göster ülkenin bakanı amerikan mahkemesinin verdiği yasa bizi bağlamaz diye açıklama yapıyor

  • broker23 Kasım 2017 14:25

    Çıkın borsadan ,özellikle banka hisselerinden elinizde patlamasın