E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFinans devleri İstanbul’da buluşuyor---

Finans devleri İstanbul’da buluşuyor

Finans devleri İstanbul’da buluşuyor
19 Eylül 2014 - 18:04 borsagundem.com

25 Eylül’de başlayacak FX WORLD ISTANBUL Konferans ve Sergisi’nde finans gündeminin nabzı tutulacak.

FX World İstanbul Konferans ve Sergisi, Ronald H. Filler, James G. Rickards gibi önemli finans isimlerinin de katılımıyla 25-28 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak. FX World İstanbul açıklamasına göre, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB), Takasbank, Borsa İstanbul başta olmak üzere, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK), Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve önde gelen STK'lar tarafından desteklenen ve yerli ve yabancı yaklaşık 5 bin kişilik katılımının beklendiği organizasyon, 25-28 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Açıklamaya göre, İstanbul'u finans çevreleri için bir "çekim alanına" dönüştürecek olan FX World İstanbul'un kendi alanındaki tüm tarafları bir araya getirerek Türkiye'de bir ilke imza atıyor. Finans konusunda uzman konuşmacılar, paneller ve eğitimlerle finans dünyasında yol gösterici rolünü üstlenen organizasyon için geri sayım başladı.
 
BİRÇOK FARKLI EĞİTİM ŞANSI

Lider etkinlik yönetimi şirketi VIP Kongre ile FX teknoloji platformu temsilcisi METATÜRK Finansal Yazılım AŞ. tarafından düzenlenen FX World İstanbul Konferans ve SergisiB2B ve B2C olarak iki farklı toplantı formatında düzenleniyor. B2B yalnızca FX profesyonelleri için düzenlenirken, birebir görüşmelerin yapılabileceği B2C yatırımcıları da kapsıyor.
Program içeriği sadece sermaye ve finans dünyası profesyonelleri için değil, konuya merak duyanlar için de şekillendirilen FX World İstanbul,kapılarını herkese açıyor. Merak duyanlar için "FX'e giriş - İntegral"eğitimi gibi yeni başlayanlar için FX eğitimleri sunulurken "Yüksek Frekans Veri Analizleri ve Volatilite Sorunları"gibi daha profesyoneller için de birçok farklı eğitim şansı bulunuyor.

Açıklamaya göre, yatırımcılar, yatırımlarının bir kısmınıyüksek gelir imkanlıpiyasalarda değerlendirmek isteyenler, bu konuda kariyer yapmak isteyen üniversite öğrencileri, profesyoneller, genç profesyoneller, girişimciler, girişim ruhu olanlar, dünyadaki gelişmeleri takip edenler, ekonomistler, danışmanlar, vergi uzmanları, stratejik planlamacılar ve vizyonerler; yani kısacasıkazananlar arasında yer almak isteyen herkes kendilerine hitap edebilecek panel ve eğitimleri bulabilecek.
 
ERKEN KAYITTA ÖZEL İNDİRİMLER
Yetkililer, “Erken kayıt olan katılımcılar için indirimler mevcut. Bunun yanı sıra, üç farklı kategoride gümüş, altın ve platin katılım ve günlük giriş biletleri de mevcut” dedi.  

PİRİNÇCİOĞLU: 5.3 TRİLYON DOLARLIK İŞLEM HACMİ VAR
FX WORLD Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu, “Forex dünyasında, günde 5.3 triyon dolarlık işlem hacmi var, Türkiye’de ise 30 milyar dolarlık bir hacim söz konusu. Bu da dünya piyasasında ülke payının sadece binde beş olduğunu gösteriyor. Özellikle bölgesel yabancı yatırımcıları ülkemize çekmek için maliye kanunlarımız ve ilgili yönetmeliklerde birkaç önemli değişiklik yapılması gerekiyor. FX için yatırıma gelecek yabancı yatırımcıları çekebilirsek, Türkiye’de başka yatırımlara da girebilirler” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)