E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFikret Orman'dan flaş Çin açıklaması---

Fikret Orman'dan flaş Çin açıklaması

Fikret Orman'dan flaş Çin açıklaması
15 Ocak 2018 - 15:11 borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 'Come to Beşiktaş sloganının milyarlarca insana ulaştığını söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Son yıllarda planlı bir çalışma ile müthiş bir ivme yakaladık. Son 2 yılı şampiyon bitirdik ve hem Türkiye'de hem de Avrupa'da önemli işler yaptık. Son 2 yılda Beşiktaş Türkiye'ye en çok döviz kazandıran kurum oldu. Oynadığımız futbol ile herkese keyif verdik. UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynadık ve yarı finali kaçırdık. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde birçok ilki gerçekleştirdik. Önemli bir stadyum kazandırdık. Burayı teknoloji merkezi olduğunu gösterdik ve dünyanın en güzel stadyumu seçildik. 2019'da Avrupa Süper Kupa Finali Vodafone Park'ta oynanacak. Sponsorlarımız ile Türkiye'de rekorlar kırdık. Sponsorlarımız ile yaptığımız ilişkilerin hepsini partnerlik, aile ilişkisine döktük. Bizde sponsorluklar imza atıldıktan sonra başlar. Kartal Yuvasında önemli işler yaptığımızı düşünüyoruz. Mağazamıza gelen Beşiktaşlı taraftarlar hangi ürünü alsak diyorlar. Dünya markası olan kurumlarla önemli işler yaptık. Özellikle taraftarlarımıza özel ürünler çıkarmaya gayret ettik. İnanılmaz büyümeler yaşıyoruz. Mağaza sayılarımız 21'den 100'lü rakamlara geldi. Marka iletişimini çok önemsedik ve çok çalıştık. Beşiktaş'ın marka değerini önemli yerlere getirmek için uğraşlar verdik. Reklam ve iletişim ile birçok ödül aldık. Bize destek olan, inanan Beşiktaşlılara teşekkür ediyorum"

BEŞİKTAŞ'IN LİG MAÇLARI ÇİN'DE YAYINLANACAK

"Türkiye üzerinde belirli bir noktalara geldik. Artık globelleşmeye başlıyoruz. Bunun startını Çin'e yaptığımız seyahat ile verdik. Geçen sene globalleşme işine başladık. Çin önemli bir pazar. Orada ilk adımı attık. 1 maç yaptık, 3 günlük seyahat içerisinde oradaki Schalke maçını 91 milyon kişi takip etti. Orada Beşiktaşlılar takımımızı karşıladı. Çin ile ilişkilerimize başladık. Federasyonu ve basınları ile devamlı toplantılar yaptık. Yaptığımız çalışma sonunda Beşiktaş'ın maçları yakın zamanda Çin'de bir kanalda yayınlanacak. Çin medyası defalarca ülkemize geldi. Her hafta Çin'de Beşiktaş ile alakalı haberler çıktı. Bunun dışında kendimize biçmiş olduğumuz hedef pazarlarda da bunları yaptık. Birçok ülkede programlar yaptık. Orada sosyal medya hesapları açtık. Oralara özgü dergiler yaptık. Orada çeşitli kafeteryalarda toplu maçlar seyrettiriyoruz"

YENİ KAMPANYADA MEVLANA'NIN SÖZLERİ

'Come to Beşiktaş' tamamen taraftarımızın bulduğu bir işti. Taraftarımız hoşlandı ve dünyada önemli bir proje haline getirdik. 1.2 milyar kişiye ulaştı. Beşiktaş ile alakalı bir şey geçtiğinde diğer kulüpler de Come to Beşiktaş kampanyasına katılmaktadır. Transfer videolarımız ile önemli sesler getirdik. Yurt dışı bazlı bir lansmandır. Yurt dışında bu ağı yapacağız. Beşiktaş bu iş için yurt dışına finansman harcayaktır. Bugüne kadar Come to Beşiktaş'ı nasıl yaydıysak bunu da yaymaları için herkesten destek bekliyoruz. Bu reklam filminde Mevlana'nın sözleri bize ışık tutacak.

COME. COME. WHOEVER YOU ARE

Yeni kampanyamızda dil, din, ırk ayrımı yapmadan herkese gel diyoruz. Mevlana'dan esinlenerek bu kampanyayı başlatıyoruz. "Gel, gel. Kim olursan gel." (Come. Come. Whoever you are). Bu kampanyaya büyük bir bütçe ayırdık. Şampiyonlar Ligi maçlarında Dünya'nın her yerinde gösterime sokacağız.

Devlet ile herhangi bir görüşmemiz olmadı. Türk bayrağını taşıyan tek kulübüz. Bunu da iyi temsil etmeliyiz. Ülkemizi temsil ederken bir talepten daha fazla devletimizden bazı destekler bekliyoruz. Biz borçlanarak değil, bütçemizi büyüterek en iyileri kadromuza katmak istiyoruz. Bunun için de ilk hedefimiz taraftar sayımızı 100 milyona yükseltmek.

1 MİLYONUN ÜZERİNDE BİR PARA HARCAYACAĞIZ

"Tahmin ediyorum 1 milyonun üzerinde bir para bu işe harcayacağız. Marka değerini ne kadar yükseltirsek, o kadar büyük etkiler yaratacaktır. Global hesapları artık herkes takip ediyor. Oradan da yayınlayacağımız için hemen hemen bütün dünyaya ulaşacağımızı düşünüyorum"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)