E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFetullah Gülen'in 2 yeğeni saklandıkları evde yakalandı---

Fetullah Gülen'in 2 yeğeni saklandıkları evde yakalandı

Fetullah Gülen'in 2 yeğeni saklandıkları evde yakalandı
23 Ekim 2016 - 23:04 borsagundem.com

İzmir'de polisin düzenlediği operasyonda FETÖ'ye üye olmak suçundan haklarında yakalama kararı bulunan FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen'in yeğenleri Hüseyin Gülen ve Büşra Gülen saklandıkları evde yakalandı

İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde Erzurum 1. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından Fethullahçı Terör Örgütü'ne üye olmak suçundan haklarında yakalama kararı bulunan FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen'in kardeşi Vedat Gülen'in çocukları Hüseyin Gülen ile Büşra Gülen'in Yeşilyurt Semti'nde bir evde saklandığını belirledi.

Adrese yapılan baskında Hüseyin Gülen ile Büşra Gülen gözaltına alındı. Şüphelilerin yakalandığı evde yapılan aramada 2 bilgisayar, 2 cep telefonu, fotoğraf makinesi ve 2 bin TL ele geçirildi. Örgüt üyesi oldukları ve örgütün kriptolu haberleşme sistemi olan 'ByLock' kullandıkları belirlenen iki zanlı, sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)