E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFETÖ'cü iş adamlarının parasını yöneten yasaklı isim hisse satmaya başladı---

FETÖ'cü iş adamlarının parasını yöneten yasaklı isim hisse satmaya başladı

FETÖ'cü iş adamlarının parasını yöneten yasaklı isim hisse satmaya başladı
12 Mart 2018 - 17:39 borsagundem.com

2014 yılında Bank Asya hissesinde yaptığı işlem nedeniyle 2016 yılında 2 yıl işlem yasağı alan ve hakkında FETÖ'cü iş adamlarının paralarını yönettiğine dair haberler çıkan Muhammet Erhan Köseoğlu elindeki hisseleri satmaya başladı

Sermaye Piyasası Kurulu'nun yasak getirdiği isim Muhammet Erhan Köseoğlu, portföyündeki hisseleri satmak için harekete geçti.

2014 yılında Bank Asya hissesinde işlem yapan ve 2016 yılında bu yaptığı işlemler nedeniyle Sermaye Piyasası Kurulu tarafından iki yıl yasak yiyen, FETÖ'cü iş adamlarının parasını yönettiği iddia edilen Muhammet Erhan Köseoğlu yasağın kalkmasıyla birlikte elindeki hisseleri satmak için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na kayıt yaptırdı.

Köseoğlu, Akçansa, Bolu Çimento, ICBC Bank, Petkim, Sabancı Holding, Ülker Bisküvi ve Vestel Elektronik'te bulunan hisselerini satışa konu edebilmek için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na başvurdu.

Köseoğlu, 2014 yılında Bank Asya hissesinde yaptığı usulsüz işlemler nedeniyle işlem yasağı almıştı.

13 hissede MKK başvurusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)