E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ Sisi’ye destek için Mısır’dan imam getirmiş---

FETÖ Sisi’ye destek için Mısır’dan imam getirmiş

FETÖ Sisi’ye destek için Mısır’dan imam getirmiş
23 Kasım 2016 - 06:04 borsagundem.com

FETÖ soruşturmasında etkin pişmanlıktan yararlanarak, serbest bırakılan T.M.: Türkiye’nin tüm illerine Mısır’dan imam getirildi. İmamların ‘Sisi’den yana mı, yoksa Mursi’den yana mı olduğunu sorduğumda ‘Sisi’den yana oldukları’ söylendi

FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklandıktan sonra etkin pişmanlıktan yararlanarak, serbest bırakılan T.M., FETÖ’nün Malatya’daki yapılanmasıyla ilgili bilgiler verdi.

T.M., resmi kuruma müdür yardımcısı olarak atanabilmek için FETÖ’nün Malatya’daki ‘öğretmenlerden sorumlu il imamı U.A.’nın referans olduğunu anlattı. T.M. ifadesinde şunları söyledi:

“Mısır’da yapılan darbeden sonra ramazan ayında FETÖ’nün kendine ait özel okulları, yurtları ve buna benzer yerlerde teravih namazı kılınması için Türkiye’nin tüm illerine Mısır’dan imam getirildi. Bu imamlar sadece Malatya’ya has değil, Türkiye geneline getirilmiştir. Ben bu imamların ‘Sisi’den yana mı, yoksa Mursi’den yana mı olduğunu sorduğumda ‘Sisi’den yana oldukları’ söylendi.

Sonradan gelişen 17 Aralık ve darbe girişimlerinden sonra bu imamların FETÖ’cüler tarafından Türkiye’nin tüm illerini kapsayacak şekilde gönderilmesinin ana sebebinin FETÖ içerisinde bulunan, sempati duyan, gönül veren kişiler üzerinde ‘darbeyi ve darbe yönetiminin, Sisi’nin, iyi birisi olduğu algısı’ oluşturmak olduğunu anladım. Özellikle toplumun ve halkın yönlendirilmesi için bu tip subliminal mesajları ve objeleri profesyonelce kullandıklarını 17 Aralık ve darbe girişimlerinden sonra anladım.”

(Habertürk / Ferdi Durdu)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)