E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriFeniş'ten ortaklık açıklaması---

Feniş'ten ortaklık açıklaması

Feniş'ten ortaklık açıklaması
15 Kasım 2013 - 13:40 borsagundem.com

Feniş Alüminyum ortaklık görüşmelerinin kesintiye uğradığını bildirdi

Feniş'ten KAP'a yapılan açıklamada ''Şirketimiz ile Hydro Building Systems SARL arasında Türkiye ve bölge ülkelerine yönelik, mimari alanda daha üst segmente hitap edecek mimari sistemlerin  pazarlama ve satış faaliyetini yürütmek üzere bir ortaklık kurulmasına yönelik başlatılan görüşmeler henüz sonuçlanmamıştır.

Hydro Building Systems SARL firmasının hakim ortağı NORSK HYDRO ASA ile enerji, kimya, alüminyum ve diğer çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Kuzey Avrupa (Nordik) kökenli mültinasyonal bir grup olan ORKLA ASA'nın birleşme (merger) kararı almaları nedeniyle ortaklık görüşmeleri kesintiye uğramıştır. Birleşme sonucunda SAPA Group ünvanı ile anılan yeni ortaklığın Türkiye'ye yönelik yapılanması henüz netleşmemiştir. Yeni ortaklık içerisinde muhatap adresimiz belirlendiğinde bahsekonu ortaklık görüşmeleri sonuçlandırılacaktır'' denildi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenişzade29 Kasım 2013 15:27

    uretımı durdurmus ınsanları calısan ıscılerınıı 1 kurusunu vermeden kapıya koymus ve sedat alogluna sanayıcı ısadımı sıfatını verenler hepınızın sıfatını..........?bızım kaderımız boyleymıs bakalım sedatın kaderı nasıl olacak (((((((((

  • ckoyuncu15 Kasım 2013 16:20

    Param olsun valla alırım.Sıkıntı S.Aloğlununun şirketi yönetmemesi.Bu şirkete ortak gelir ve gelmesi de lazım.GÖZDE Girişim gelirdi ama niye gecikti bilmiyorum....HYDRO da gelecek gibi....Feniş iyi bir şirket.Sektörde valla karlı.Hayırlısı inş.

  • Umut15 Kasım 2013 16:10

    Umarım tekrar iyi günlerine döner. Ve dönüşü muhteşem olur.

  • x15 Kasım 2013 14:03

    hayırlısı,fenişe koyduğum 3 ün 2 sini kaybettim,kaldı üçün biri.